FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen
Tilpas visning af biler med filter

Stationcar leasing

Er du på udkig efter en god deal på leasing af stationcar? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos BMC Leasing finder du nemlig et stort udvalg af nogle af de mest populære stationcar-modeller. Og vi tilbyder fordelagtige leasingaftaler på populære modeller fra kendte mærker såsom VW, Renault, Peugeot m.fl.

Leasing af stationcar = Plads til det hele. Også i budgettet.

En stor og uhåndterlig barnevogn? Et hundebur til familiens Berner Sennen? Eller god plads til mountainbikecyklen efter et ridt i skoven? Uanset hvad grundlaget for jeres pladsbehov er, så kan en stationcar imødekomme jeres krav. Her får I masser af plads, så hverdagens logistiske udfordringer kan gå op i en højere enhed.

Men leasing af en stationcar frigiver ikke kun fysisk plads. Det giver også plads og tryghed i privatøkonomien. For med en leasingaftale hos BMC Leasing, er der ingen kedelige overraskelser. Vi står nemlig for service og reparationer. Derfor har I altid det fulde overblik over jeres budget.

En stationcar er den ultimative familiebil

For nogle personer har stationcars en lidt trist bismag af kedelig familiebil. Og selvom stationcars er skabt med henblik på at gøre livet lettere for børnefamilierne, så er der absolut intet trist over de stationcars, der bliver produceret i dag.

Tværtimod har producenterne oppet sig gevaldigt og skabt modeller, der både er lækre og komfortable at køre i og som også er en fryd for øjnene. Og ofte vil interiøret følge trop med det ydre. Det betyder med andre ord, at læderrat, tonede ruder, A/C, ergonomiske sæder og parkeringssensorer ofte er standardudstyr.

Flot design og gode køreegenskaber er kendetegnende for stationcars

Selvom stationcars er designet med henblik på at være rummelige familiebiler, så der absolut ikke sparet på hverken æstetik, aerodynamik eller gode køreegenskaber. En stationcar er ingenlunde en kolos af en familiebil. Derimod ligger den godt på vejen, så køreglæden er i top.

Der er heller ikke risiko for, at en smule sidevind lægger en dæmper på køreoplevelsen – hvilket ellers kan være normalt ved rummelige modeller. Det slipper du for. Det gør bilen til en behagelig oplevelse. Ikke mindst på de lange ture på motorvejen eller på køreferien sydpå.

Komforten er i højsædet med en stationcar

Der er ingen tvivl om, at stationcars udmærker sig på den designmæssige front. De er i sandhed skabt til at være rare at køre i. Det indbefatter blandt andet ergonomiske sæder, masser af benplads og behagelig ind- og udstigning. Og I skal heller ikke bekymre jer om at kæmpe en sej kamp på et trangt bagsæde, når autoliften skal klikkes ind og ud. På bagsædet af en stationcar er der nemlig rigeligt med albuerum.

Det behagelige design og den indvendige komfort gør også bilen ideel til længere ture, hvor bilen er fyldt op med passagerer. I kan derfor med ro i sindet tage på bilferie sydpå uden at skulle frygte for at have et knæ op i ryggen hele vejen. Og der er masser af plads til kufferter og souvenirs i bagagerummet.

Billig leasing af stationcars hos BMC Leasing

Hvis du er på udkig efter en billig leasingaftale på en stationcar, har vi godt nyt til dig. Hos BMC Leasing finder du nemlig et solidt udvalg af stationcars med fordelagtige leasingaftaler.

Stationcars findes i mange forskellige prisklasser. Fra den budgetvenlige bil til de dyrere biler i luksusklassen. Hos BMC Leasing starter vores leasingaftaler fra sølle 1.499 kroner om måneden og opefter. Og vi har gjort det let for dig. Du vælger blot den model, du ønsker at lease, hvorefter vi sammen sammensætter den mest fordelagtige leasingaftale, der matcher dit budget og kørselsbehov.

Sådan foregår leasing af stationcar hos BMC Leasing

Der er ikke langt fra tanke til handling, når det kommer til at få ønskebilen hjem i indkørsel, hvis du vælger at lease gennem BMC Leasing. En stationcar kan leases gennem 5 lette trin (Læs mere i vores guide: ”Hvordan fungerer leasing af bil? Leasing trin-for-trin guide”).

  1. Du vælger det ønskede bilmodel
  2. Vi indgår en leasingaftale, hvor de forskellige betingelser og vilkår tydeligt fremgår.
  3. Der betales en førstegangsydelse.
  4. Du betaler et fast, månedligt beløb for at have bilen til din rådighed i en given periode.
  5. Når leasingperioden er overstået, tilbageleveres bilen og gennemgås på et FDM-autoriseret test- og bilsynscenter.

Har du brug for råd og vejledning? Eller brænder du inde med et spørgsmål til vores aftaler? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan fange os på telefonnummer: 97 18 17 16 i hverdagene mellem kl. 9.00 og 17.00.

Er du i tvivl om, hvilken type leasingaftale der bedst egner sig til dine behov, så læs vores guide ”Hvilken leasing type skal du vælge? Guide til valg af leasing type” og bliv klædt bedre på til din beslutning.