FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen
Tilpas visning af biler med filter

Biler med anhængertræk

Er du på udkig efter en leasingbil med anhængertræk? Når du skal vælge leasingbil, er det helt afgørende at finde en model, der kan imødekomme alle dine behov. Derfor finder du også et bredt udvalg af leasingbiler med diverse ekstraudstyr hos BMC Leasing A/S. Og har du brug for at kunne have cyklen med bag på bilen i dagligdagen, eller kører ofte med trailer, så er et anhængertræk selvsagt en nødvendighed – her på siden finder du vores udvalg af leasingmodeller med anhængertræk til en fordelagtig pris.

Læs mere..

Privatleasing trin-for-trin

Privatleasing er i bund og grund ganske simpelt. Når du har fundet ud af, hvilken bil i vores sortiment du gerne vil lease, skal du blot udfylde den formular, du finder i bunden af hver enkelt produktside. Herefter besvarer vi hurtigst muligt din henvendelse, hvorefter en leasingaftale udarbejdes. Du har selvfølgelig mulighed for at prøvekøre leasingbilen forinden – du skal blot kontakte os og lave en aftale på forhånd. Af leasingaftalen fremgår den månedlige pris samt prisen på den førstegangsydelse, som også skal betales. Den nøjagtige pris afhænger af hvilken bil du ønsker at lease.

Du kan både vælge at afhente din leasingbil eller få den leveret – du kan læse mere om betingelserne her. På samme måde kan du vælge at få leasingbilen afhentet ved leasingperiodens ophør. Uanset om du benytter dig af vores afhentningsløsning eller du selv afleverer leasingbilen hos BMC Leasing A/S i Horsens ved leasingperiodens ophør, skal du 14 dage derefter lave en aftale med et af FDM’s test- og bilsynscentre og få foretaget en vurdering af bilen.

Økonomiske gevinster ved privatleasing

Der skal altså betales en månedlig ”leje” for leasingbilen samt et førstegangsbeløb. Men du slipper får en række andre større udgifter, som almindeligvis betales i forbindelse med køb af en bil – det gælder f.eks. fuld registreringsafgift samt udbetaling. Samtidig er service, reparation og vedligehold af bilen inkluderet i leasingaftalen – det betyder, at du ikke skal bekymre dig om udgifter til dette i hele din leasingperiode. Faktisk er det kun udgifter til forsikring, brændstof, vægtafgift og grøn ejerafgift m.m., som kommer oveni.

Få mere frihed med privatleasing

Vil du gerne have muligheden for at udskifte din bil ofte, så er privatleasing uden tvivl en fordel. Ved privatleasing bliver det nemlig langt billigere at skifte bil hyppigt, eftersom udgifter til udbetaling og registreringsafgift er reduceret. Du kan selv bestemme længden på din leasingperiode – du kan både vælge en længere periode på 2 år eller en helt kort leasingperiode på 6 måneder. Der er dermed en helt anden grad af fleksibilitet forbundet med privatleasing.

Få gode råd og svar på dine spørgsmål vedrørende privatleasing

Mangler du svar på spørgsmål omhandlende privatleasing, eller har du bare brug for mere rådgivning og information omkring privatleasing? Så hjælper vi dig gerne, så godt vi kan. Du kan fange vores værkførere og øvrige personale i ud- og indleveringen på tlf. 97 18 17 16 på hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00

Har du spørgsmål til en bestemt leasingbil i vores sortiment, så kontakt os i stedet via vores kontaktformular – så besvarer vi din henvendelse, så hurtigt vi kan.