FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen
Tilpas visning af biler med filter

Stort udvalg af Skoda til privatleasing

Er du på udkig efter en Skoda? Måske du så skal overveje privatleasing frem for køb. For mange er der nemlig penge at spare, især hvis du privatleaser en brugt Skoda. Hos BMC Leasing A/S er vi netop specialister i privatleasing af brugte biler, også kaldet ’releasing’, og vi kan tilbyde et bredt udvalg af Skoda-modeller til fordelagtige priser.

Selvom der ikke er tale om privatleasing af en splinterny bil, er mange af modellerne i vores sortiment fabriksnye og i super god stand. Vi udvælger nemlig samtlige biler i vores sortiment ganske nøje, så vi kan opretholde en høj standard på tværs af alle bilmærker og -modeller. Ved at privatlease en brugt Skoda hos os behøver du altså ikke at gå på kompromis med kvalitet eller køreglade, selvom du sparer penge. Med samtlige af vores Skoda-modeller rummer alle de gode egenskaber, som Skoda traditionelt byder på – gå på opdagelse i sortimentet herunder.

Der blevet fundet 2 biler ud fra din søgning

* Ekskl. førstegangsydelse, dok. gebyr, grøn afgift & forsikring
Škoda Scala Ambition TSI #906224
Svingbart anhængertræk

Škoda Scala Ambition TSI #906224

Leasing 2.499,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse
Škoda Fabia Ambition TSI 5-dr #906154 KL*
Sædevarme

Škoda Fabia Ambition TSI 5-dr #906154 KL*

Leasing 2.199,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse

Bliv godt kørende med en Skoda

Vi kender alle sammen til de mange Skoda-vittigheder fra 80’erne og 90’erne, men det er nu længe siden, at der var noget om snakken. I dag har Skoda nemlig et helt andet ry og er tilmed blandt danskernes foretrukne bilmærker. Skoda er da også indbegrebet af god kvalitet til fornuftige penge, og på mange måder minder en Skoda typisk om en Volkswagen i forklædning. Også på brugtvognsmarkedet er Skoda populær, og ved at release din brugte Skoda kan du ovenikøbet spare yderligere.

Nyd godt af de mange fordele ved privatleasing af Skoda

Har du ikke tidligere prøvet privatleasing? Så frygt ej – privatleasing er let at gennemskue og fungerer ganske simpelt. Når du indgår en leasingaftale, får du et tydeligt overblik over vilkår og alle omkostninger forbundet med din privatleasede Skoda. Her er førstegangsydelsen og den månedlige ydelse vigtig, da det er de beløb, som indikerer dine samlede omkostninger for leasingperioden. Førstegangsydelsen fungerer som en slags depositum (du får dog ikke pengene tilbage igen), og den månedlige ydelse er det beløb, du betaler for brugsretten over din Skoda igennem hele leasingperioden.

Når du privatleaser en brugt Skoda hos os, får du service og reparation med i din leasingaftale. Det betyder, at du faktisk ikke skal forholde dig til andre udgifter end førstegangsydelsen og den månedlige ydelse igennem hele leasingperioden. Med en privatleasingaftale får du altså et klart økonomisk overblik og undgår uventede regninger. Dog skal du selvfølgelig stadig medregne udgifter til forsikring og brændstof m.m., men en stor fordel ved privatleasing er altså den store økonomiske tryghed. Derudover er der en stor grad af fleksibilitet og frihed forbundet med privatleasing – f.eks. slipper du for at bekymre dig om videresalg af bilen efter leasingperioden.

Guide til privatleasing hos BMC Leasing A/S

Har du fundet en Skoda i vores sortiment, som du ønsker at privatlease? Så skal du blot udfylde formularen i bunden af produktsiden for den pågældende model – så hører du fra os snarest. Vil du gerne prøvekøre en af vores Skoda-modeller, før du beslutter dig, så er du velkommen til at kontakte os lave en aftale – gerne senest 24 timer forinden selve prøvekørslen. 

Har du spørgsmål til privatleasing af Skoda?

Hvis du har spørgsmål vedrørende en specifik Skoda i vores sortiment, så kontakt os endelig via vores kontaktformular, så hører du ganske snart fra os. Har du behov for svar på mere generelle spørgsmål om privatleasing hos os, så kontakt os i stedet på tlf. 97 18 17 16 på hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00.