FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen
Tilpas visning af biler med filter

Stort udvalg af Nissan til privatleasing

Japanske Nissan skriver sig ind i en lang række af populære japanske bilproducenter, der i de seneste årtier virkelig har fået fodfæste på det danske marked. Nissan Motor Company blev stiftet i 1914, og i dag er producenten blandt de største i verden.  Især den populære Nissan Qashqai model har virkelig gjort sit indtog hos danskerne – faktisk i så høj en grad, at Qashqai i 2019 blev den mest solgte bil i Danmark.

Læs mere..

Der blevet fundet 1 biler ud fra din søgning

* Ekskl. førstegangsydelse, dok. gebyr, grøn afgift & forsikring
Nissan Qashqai Visia 1.5 dCi #905909
Fartpilot & Helårsdæk

Nissan Qashqai Visia 1.5 dCi #905909

Leasing 2.899,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse

Nem og enkel privatleasing af Nissan

Hos BMC Leasing A/S går vi aldrig på kompromis med kvalitet. Det betyder helt konkret, at alle vores leasingbiler er enten fabriksnye biler eller biler hjemvendt efter endt leasingperiode.

En af de største fordele ved Nissan privatleasing gennem BMC Leasing A/S er, at du som kunde aldrig kommer til at hæfte for udgifter til hverken service eller reparation – den klarer vi. Vores omfattende serviceaftale sikrer alle vores kunder imod uventede udgifter under leasingperioden, og dermed er leasing altså et økonomisk fornuftigt valg til dig, der ønsker at have overblik over din økonomi.

Leasing af Nissan – fleksibelt og økonomisk

Når du har valgt den helt rigtige model fra Nissan, er der kun ét trin tilbage: nemlig at underskrive leasingaftalen. Hos BMC Leasing A/S gør vi alt, hvad vi kan, for at leasing af Nissan bliver så enkelt som overhovedet muligt. Uanset om du ønsker at lease din nye Nissan i 6 måneder eller flere år, kan det derfor lade sig gøre hos os.

Samtidig forsøger vi altid at gøre det nemt for vores kunder at overskue, hvilke udgifter de kommer til at have undervejs i leasingperioden. Disse udgifter indebærer:

  • Førstegangsydelsen
  • Den månedlige leasing ydelse
  • Ansvar/kasko forsikring gennem AROS
  • Grøn ejerafgift
  • Brændstof

For både førstegangsydelsen samt den månedlige leasing ydelse gælder det, at beløbenes størrelse afhænger af, hvilken Nissan model du vælger at lease.

Vælg den helt rigtige Nissan til dig og dit behov

Vi har fuld forståelse for, at det kan være svært at vælge den rigtige Nissan model uden at prøve den først. Vil du gerne prøvekøre en Nissan i vores sortiment, så kontakt os hos BMC Leasing A/S. Alt du skal gøre er at ringe minimum 24 timer inden, at du ønsker at prøvekøre bilen – så finder vi sammen et tidspunkt, der passer dig.

Har du allerede forelsket dig i en af vores flotte modeller fra Nissan, skal du blot udfylde formularen under bilens produktside. Herefter kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi sammen kan lave den helt rigtige leasingaftale til netop dig og dit behov.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til leasing af Nissan, eller er der andet, vi kan hjælpe med? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os hos BMC Leasing A/S direkte på telefon 97 18 17 16 eller via formularen på vores hjemmeside. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og ser frem til at høre fra dig.