FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen
Tilpas visning af biler med filter

Stort udvalg af Mini til privatleasing

Mini er et britisk bilmærke, der stammer helt tilbage fra 1950´erne, hvor den første Mini så dagens lys. Siden da har mærket vokset sig stort, og i dag ses deres mest populære model, Mini Cooper, overalt i det moderne bybillede. Drømmer du om at lease en bil, der er skabt til at få dig hurtigt og sikkert fra A til B, så er leasing af en Mini Cooper gennem BMC Leasing A/S det oplagte valg.

Læs mere..

Der blevet fundet 2 biler ud fra din søgning

* Ekskl. førstegangsydelse, dok. gebyr, grøn afgift & forsikring
MINI Cooper 1.5 aut. 3-dr #905319
Apple CarPlay & Aut.gear

MINI Cooper 1.5 aut. 3-dr #905319

Leasing 2.699,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse
MINI One aut. 3-dr #904629
Aut.gear & Sædevarme

MINI One aut. 3-dr #904629

Leasing 2.599,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse

Privatleasing af en Mini er både nemt og enkelt

Den dag i dag er der stadig mange danskere, der fejlagtigt tror, at privatleasing er både dyrt og besværligt. Den fordom kæmper vi hos BMC Leasing A/S for at gøre op med, og derfor har vi sammensat vores leasingsystem, så privatleasing hos os er både nemt og overskueligt.

At lease en bil betyder i bund og grund bare, at man lejer en bil – på samme måde, som man eksempelvis kan leje en lejlighed. Her er ofte mange penge at spare, og når du først har valgt den helt rigtige Mini-model til privatleasing, sørger vi for, at det fremgår tydeligt i din kontrakt, præcis hvilke udgifter du vil få igennem din leasingaftale.

Få overblik over dine leasingudgifter

Når du vælger at lease en Mini, eller en af vores mange andre bilmærker, er der en række faste udgifter, du skal betale. Disse udgifter indebærer:

  • Førstegangsydelsen
  • Den månedlige leasing ydelse
  • Ansvar/kasko forsikring gennem AROS
  • Grøn ejerafgift
  • Brændstof

For både førstegangsydelsen samt den månedlige leasing ydelse gælder det, at beløbenes størrelse varierer alt efter, hvilken model du vælger at lease. Alle vores Mini Cooper modeller har dog overskuelige månedlige ydelser på mellem 2599 og 2999 kroner.

En af de helt store fordele ved privatleasing er desuden, at du ikke selv hæfter for udgifterne, hvis din bil skulle få brug for service eller reparation undervejs i leasingperioden. Leaser du din Mini gennem BMC Leasing A/S, betaler vi alle service- og reparationsudgifter, og vores landsdækkende serviceaftale gør det nemt for dig at indlevere din bil til et værksted nær dig.

Leasing af Mini – til dig, der ønsker at være fleksibel

En anden nævneværdig fordel ved leasing er, at din leasingaftale giver dig mulighed for at være fleksibel i forhold til dit transportmiddel. Uanset om du ønsker at lease din næste Mini i 6 måneder eller 3 år, kan det lade sig gøre hos BMC Leasing A/S – og når din leasingperiode udløber, kan du nemt og hurtigt skifte din bil ud med en ny model uden at skulle bekymre dig om at sælge din gamle bil videre.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til leasing af Mini Cooper til privatpersoner, eller er der andet, vi kan hjælpe dig med? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os hos BMC Leasing A/S direkte på telefon 97 18 17 16 eller på via formularen på vores hjemmeside. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og vil hjælpe dig godt på vej mod din næste leasingaftale.