FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen
Tilpas visning af biler med filter

SUV/Crossover leasing

Er du på udkig efter en bil, der er terrængående? Og har du behov for rigeligt med plads i bagagerummet? Så bør du tage et blik på vores sortiment af SUV/Crossover-modeller på her på siden. Her finder du populære modeller fra blandt andet Renault, Opel, Kia, Seat og VW. Vi tilbyder tilmed særdeles fordelagtige priser på vores billige leasingaftaler. Og vi inkluderer altid service og reparation i prisen. Nemmere bliver det ikke.

Der blevet fundet 4 biler ud fra din søgning

* Ekskl. førstegangsydelse, dok. gebyr, grøn afgift & forsikring
Renault Captur Zen TCe #906226
Apple CarPlay & Helårsdæk

Renault Captur Zen TCe #906226

Leasing 1.999,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse
Renault Captur Zen 1.5 dCi #905524
Fartpilot & Klimaanlæg

Renault Captur Zen 1.5 dCi #905524

Leasing 2.099,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse
SEAT Arona Style TSI #909077
Bluetooth & Sædevarme

SEAT Arona Style TSI #909077

Leasing 2.299,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse
Nissan Qashqai Visia 1.5 dCi #905909
Fartpilot & Helårsdæk

Nissan Qashqai Visia 1.5 dCi #905909

Leasing 2.899,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse

Leasing af SUV/Crossover = komfort og køreglæde

Tilbringer du mange timer i løbet af året på landevejene, ved du, hvor vigtigt det er, at komfort og køreglæde er i top. Og med en SUV/crossover-model kan du virkelig høste disse fordele.

En SUV er en utrolig sikker og robust bil, der ligger godt på vejen. Den har en højere siddeposition end eksempelvis en mikrobil, hvilket giver et virkelig godt udsyn over vej og omgivelser. Den højere siddeplads gør også ind- og udstigning lettere, hvilket kan være en behagelig håndsrækning til eksempelvis seniorbilister.

Hvad er forskellen på SUV og Crossover?

Det kan være lidt af en jungle at finde hoved og hale i de mange modeller, der findes på markedet. Og sagen bliver ikke lettere af, at mange bilmærker er kreative i deres navngivning, så forskellige navne kan dække over samme type bil. Hvis du har stillet dig selv spørgsmålet: ”Hvad er forskellen på SUV og Crossover?”, så er du landet det helt rigtige sted. Svaret finder du nemlig her.

Hvad er en SUV?

SUV står for ”Sport Utility Vehicle” og bliver ofte omtalt som en form for storby jeep. Den deler karakteristika med stationcaren – dog i en større og mere kraftfuld og robust udgave. Dertil kommer, at SUV’er oftest er udstyret med firehjulstræk.

Og firehjulstrækket er faktisk omdrejningspunktet for SUV’ens popularitet. Bilen blev nemlig oprindelig skabt med henblik på at kunne køre i et udfordrende terræn. Derfor er den også især populær udenfor byerne, hvor eksempelvis sneploven og saltvognen ikke kører så hyppigt. Eller i yderområder, hvor man har behov for en robust og sikker bil, der kan klare lidt af hvert på de små veje, hvor asfalteringen halter lidt efter.

Men faktisk har SUV’ens lidt rå ydre også gjort den særdeles populær i by-regi. Derfor findes der den dag i dag mange producenter, der producerer ”light udgaver” af SUV’en, der passer bedre ind i et trangt og befolket bymiljø. Den såkaldte Crossover.

Hvad er en Crossover?

En crossover bliver ofte slået i hartkorn med SUV’en. Men der er faktisk ikke tale om fuldkommen samme model – selvom de deler mange ligheder. Faktisk kan en crossover mere ses som en mellemting mellem en SUV og en mikrobil. Eller en lille SUV, om man vil.

Det hører dog ikke med til reglen, at en Crossover har firehjulstræk ligesom en SUV. Den er da heller ikke som sådan skabt til at skulle køre i terrængående omgivelser, men skal ses som en byvenlig mini-SUV. Dog klarer de fleste Crossover-modeller sig ganske udmærket i ”offroad”-omgivelser.

Crossoveren deler dog stadig rigtig mange fællestræk med SUV’en. Og komforten er helt sikkert et springende punkt. Den er behagelig at køre i, ligger godt på vejen og har ligesom SUV’en et godt udsyn, så man føler sig lidt hævet over trafikken. Dertil kommer, at Crossoveren har virkelig god brændstoføkonomi.

SUV leasing til børnefamilien

Består familien af små poder og en familiehund, så er en SUV/Crossover et oplagt valg til at fragte jer rundt. Her får I nemlig masser af plads. Både i bagagerummet og på bagsædet. Der er mere end rigeligt med plads til autostole, sammenklappet barnevogn eller et hundebur. Og i en snæver vending kan cyklen også smides bagi, hvis bagsæderne lægges ned.

Det gør denne model til den ideelle kandidat til børnefamilien eller personer med en aktiv livsstil. Du kan endda køre en tur ud i det grønne uden skulle styre frygtsomt udenom mudderhuller, da bilens firehjulstræk kan give dig en hjælpende hånd, hvis behovet skulle opstå.

På udkig efter billig SUV leasing? Find det på bmcleasing.dk

Drømmer du om at cruise landevejene i lækker SUV/Crossover uden at skulle binde store dele af din økonomi op på et dyrt billån? Så er SUV leasing hos BMC Leasing helt sikkert noget for dig.

Vi tilbyder fordelagtige leasingaftaler på populære SUV/Crossover-modeller og prisen på vores SUV leasingaftaler begynder fra 1.499 kroner om måneden.

Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge? Eller brænder du inde med et spørgsmål omkring vores leasingaftaler? Så tøv ikke med at kontakte os på telefonnummer: 97 18 17 16. Her træffes vi alle hverdage mellem klokken 9.00 og 17.00.