FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen

Landsdækkende serviceaftale hos BMC Leasing

NB. nuværende kunder = gå venligst ind og tjek på din leasingkontrakt, hvorhenne din bil skal serviceres. Det står midt på side 1. 

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vort værkstedsteam, helst via mail vk@bmc.dk eller telefonisk via 97181716

husk altid at oplyse bilens nummerplade ved alle henvendelser

Leasing af biler er blevet et populært valg blandt mange – og med god grund. Der følger nemlig ofte en lang række fordele med, når du vælger at lease. Og når du leaser din bil hos BMC Leasing, slipper du for at bekymre dig om service: Vi dækker nemlig alle serviceeftersyn og reparationer samt vedligehold af bilen i løbet af leasingperioden! Med en leasingaftale hos BMC Leasing undgår du dermed, at der dukker ekstra udgifter op i løbet af leasingperioden i tilfælde af, at du får behov for reparation – det er nemlig dækket af din serviceaftale. Vi mener nemlig, at det skal være nemt at lease!

Læs om de øvrige fordele ved at lease hos BMC Leasing her.

Vi har serviceværksteder i hele Danmark

Når du leaser din bil hos BMC Leasing kan du være helt tryg. Hjælpen er nemlig altid lige i nærheden, hvis behovet for reparation skulle opstå, eller det er tid til service. Hos BMC Leasing tilbyder vi service på vores serviceværksteder over hele landet og på vores eget værksted i Horsens, så uanset hvor i landet du befinder dig, står vi klar til at hjælpe. 

Find et værksted nær dig på landkortet oven for. Bemærk, hvis du bor indenfor kort køreafstand af vores eget værksted i Horsens, skal du bruge vores værksted. Det vil altid fremgå på leasingkontraktens forside, hvorhenne bilen skal serviceres.

Ingen uventede udgifter i din leasingperiode

Hos BMC Leasing har vi altså gjort din leasingperiode bekymringsfri og enkel. Med vores landsdækkende serviceaftale slipper du for at bekymre dig om ekstraudgifter, og uanset hvor i Danmark du befinder dig, er der ikke langt til det nærmeste serviceværksted, hvor vi står klar til at hjælpe dig. Det eneste du selv skal sørge for, når du leaser din bil hos BMC Leasing, er brændstof, grøn ejerafgift, betaling af forsikring via AROS samt evt. dæk, hvis de slides op i løbet af leasingperioden. Der dukker dermed ingen uventede regninger op, når du leaser din bil hos os.

Bliv klogere på leasingmulighederne hos BMC Leasing her.