FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen
Tilpas visning af biler med filter

Stort udvalg af Fiat til privatleasing

Selvom det italienske bilmærke Fiat i dag er mere end 110 år gammelt, er der ingen tvivl om, at Fiat er en af de førende producenter, når det kommer til at designe flotte og praktiske bybiler. Især den populære Fiat 500 model har virkelig gjort sig bemærket i Danmark, og i dag er bilen at finde overalt i gadebilledet.

Læs mere..

Kvalitetssikret leasing af modeller fra Fiat

Hos BMC Leasing A/S går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores biler. Helt konkret betyder det, at alle vores leasingbiler er enten fabriksnye biler, eller biler der netop er hjemvendt efter en endt leasingperiode.

Når du leaser en Fiat 500, eller en af de mange andre populære modeller fra Fiat, gennem os, er du dermed sikret en bil af den højeste kvalitet. Med andre ord vil køreglæden i en leaset Fiat fra BMC Leasing A/S være mindst lige så stor, som hvis du købte din bil fra ny.

Landsdækkende serviceaftale ved leasing af Fiat hos BMC Leasing A/S

Hvis der er noget, der for alvor kan vælte et privat budget, så er det uforudsete udgifter til service eller reparation af bilen. Derfor har vi hos BMC Leasing A/S sammensat en leasingaftale, der indebærer, at vi som firma dækker alle udgifter til service eller reparation under leasingperioden. 

Får din Fiat brug for service eller reparation under leasingperioden, kan du dermed kvit og frit indlevere den til et af vores partnerværksteder nær dig. I modsætning til hvis du ejer din bil, er der altså ingen uforudsete udgifter ved leasing. På den måde har vi hos BMC Leasing A/S sikret, at vores kunder opnår maksimal økonomisk tryghed, når de leaser gennem os.

Få overblik over din udgifter når du leaser en Fiat

Hos BMC Leasing A/S tror vi på, at en leasingaftale skal være så overskuelig som overhovedet muligt. Vælger du at lease din Fiat hos os, vil det derfor fremgå tydeligt af din kontrakt, hvilke udgifter du vil have i løbet af leasingperioden. Disse udgifter indebærer:

  • Førstegangsydelsen
  • Den månedlige leasing ydelse
  • Ansvar/kasko forsikring gennem AROS
  • Grøn ejerafgift
  • Brændstof

Fælles for førstegangsydelsen og den månedlige leasing ydelse er, at beløbenes størrelse afhænger af, hvilken Fiat model du vælger at lease. Når det kommer til forsikring af din bil, har vi hos BMC Leasing A/S en fordelagtig aftale med forsikringsselskabet AROS, og det er derfor kun muligt at forsikre din leasingbil gennem dette selskab.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til privatleasing af Fiat, eller er der andet, vi kan hjælpe med? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte BMC Leasing A/S direkte på telefon 97 18 17 16 eller via formularen på vores hjemmeside. Vi sidder klar til at svare på alle dine spørgsmål og ser frem til at høre fra dig.