FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen
Tilpas visning af biler med filter

Stort udvalg af BMW til privatleasing

Drømmer du også om luksus i hverdagen? BMW er for rigtig mange forbundet med godt design, kvalitet og sporty køreegenskaber. Når du privatleaser en brugt BMW hos BMC Leasing A/S kan du få alt dette til en attraktiv pris – netop fordi alle BMW-modeller i vores sortiment er brugte biler, kan vi tilbyde særligt fordelagtige priser. Samtidig går vi ikke kompromis med standarden på vores biler, så du sagtens kan kombinere god kvalitet med en fornuftig pris, når du privatleaser en BMW hos os.

Læs mere..

Bliv godt kørende med en privatleaset BMW

For mange bilelskere er BMW indbegrebet af luksus og kvalitet. Derfor er BMW for mange også et bilmærke, som ligger uden for rammerne af bilbudgettet. Vælger du imidlertid at privatlease en brugt BMW, kan du spare en del penge, eftersom både førstegangsydelsen og den månedlige ydelse er væsentligt lavere end på spritnye biler. Generelt får du altså langt mere for pengene ved at privatlease en brugt BMW. Hos BMC Leasing A/S kan vi tilbyde de absolut bedste priser og vilkår for privatleasing af BMW i hele Danmark, og vi kan ovenikøbet tilbyde flere forskellige smart modeller.

Privatleasing af brugt BMW

Som nævnt er en af de helt store fordele ved at privatlease en BMW, at du kan spare en hel del penge og samtidig få masser af luksus og køreglæde. En anden væsentlig fordel ved privatleasing er, at du får en stor grad af økonomisk tryghed – din leasingaftale indeholder nemlig information om alle omkostninger forbundet med din leasingbil, så du fra start har et fuldt overblik over alle udgifter. Samtidig er service og reparation inkluderet i din leasingaftale hos BMC Leasing A/S, så du undgår uforudsete regninger til den slags i løbet af din leasingperiode.

Når du privatleaser hos BMC Leasing A/S

Har du allerede fundet en BMW i vores sortiment, som du gerne vil privatlease? Så skal du blot udfylde formularen i bunden af siden for den BMW-model, du ønsker – så hører du fra os. Hvis du gerne vil prøvekøre bilen først, så er du velkommen til at kontakte os og lave en aftale.

Hos os har kan du vælge imellem at afhente eller få din leasingbil leveret, når din leasingperiode begynder. Det samme gælder, når din leasingperiode ophører. Hvis du vil vide mere om betingelserne får levering, så læs mere her.

Vil du vide mere om privatleasing af BMW?

Vi hjælper dig hellere end gerne med rådgivning omhandlende privatleasing. Har du generelle spørgsmål til, hvordan privatleasing fungerer hos os, så ring til os på tlf. 97 18 17 16 på hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00. Har du spørgsmål til en specifik BMW-model i vores sortiment, så benyt dig i stedet af vores kontaktformular – så henvender vi os til dig hurtigst muligt.