FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen
Tilpas visning af biler med filter

Stort udvalg af Citroën til privatleasing

Citroën har efterhånden mere end 100 år på bagen. I 1919 grundlagde André Citroën bilfabrikken i Frankrig, og siden da har Citroën udviklet sig til en stor og anerkendt spiller på det globale bilmarked. Hos BMC Leasing A/S kan vi tilbyde de absolut bedste priser og vilkår på privatleasing af Citroën. Som specialister inden for releasing – dvs. privatleasing af brugte biler – har vi nemlig mulighed for at privatlease en række forskellige Citroën-modeller til attraktive priser.

Læs mere..

Der blevet fundet 1 biler ud fra din søgning

* Ekskl. førstegangsydelse, dok. gebyr, grøn afgift & forsikring
Citroën C3 Feel PureTech #906677
Apple CarPlay & Fartpilot

Citroën C3 Feel PureTech #906677

Leasing 1.999,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse

Nem og enkel privatleasing af Citroën  

En udbredt ”fordom” om leasing er, at det er kompliceret og svært at forstå, men faktisk er det langt fra virkeligheden – privatleasing er nemlig ganske simpelt og gennemskueligt. I bund og grund er privatleasing nemlig blot en form for ”leje” af en bil i en afgrænset periode: ved leasingperiodens start betales en førstegangsydelse, og igennem hele leasingperioden betaler du hver måned et beløb for din privatleasede Citroën. Disse beløb fremgår af din leasingaftale og afhænger af, hvilken specifik Citroën-model du vælger at lease.

Udover førstegangsydelsen og den månedlige ydelse er der sådan set ikke andre udgifter forbundet med privatleasing (udover at du naturligvis skal betale forsikring, brændstof, afgifter etc.). Med en leasingaftale hos BMC Leasing A/S får du nemlig service og reparation med i din leasingaftale, så du ikke skal bekymre dig om store, uventede regninger i løbet af din leasingperiode.

Læs mere om privatleasing her.

Udnyt de mange fordele ved privatleasing af Citroën

Fordi service og reparation er inkluderet i din leasingaftale, når du privatleaser din Citroën hos os, kender du fra start til slut til alle omkostningerne forbundet med din leasingbil. Privatleasing giver dermed en stor grad af økonomisk tryghed. Derudover er der en helt anden frihed og fleksibilitet forbundet med privatleasing end ved køb – du skal nemlig ikke bekymre dig om videresalg af bilen, og skifter du bil ofte, er der uden tvivl mere fleksibilitet i at vælge leasing frem for køb.

Guide til privatleasing af Citroën hos BMC Leasing A/S

Vil du gerne prøvekøre en Citroën i vores sortiment, så kontakt os 24 timer i forvejen – så laver vi en aftale. Har du allerede besluttet dig for at privatlease en af vores Citroën-modeller, så skal du blot udfylde formularen i bunden af produktsiden for den pågældende bil – så hører du fra os. Du kan vælge at afhente din privatleasede Citroën hos os, men foretrækker du at få den leveret, så er der også mulighed for det – læs mere her.

Har du spørgsmål omhandlende privatleasing af Citroën?

Vil du gerne vide mere om privatleasing af Citroën hos BMC Leasing A/S? Så er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, og så vender vi hurtigst muligt tilbage med svar. Ved mere generelle spørgsmål omhandlende privatleasing, så kontakt os i stedet på tlf. 97 18 17 16 på hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00.