FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen
Tilpas visning af biler med filter

Stort udvalg af Opel til privatleasing

Drømmer du om at lease en pålidelig bil til en lav og overskuelig pris? Så kan du med fordel kigge nærmere på vores mange forskellige modeller fra Opel. Hos BMC Leasing A/S er vi Danmarks førende udbydere af billige biler fra Opel, og vi kan garantere, at du hos os finder de absolut bedste priser og vilkår på leasingaftaler af Opel biler.

Læs mere..

Bliv køreklar med en privatleaset Opel

Opel er et tysk bilmærke, der lige siden dets opstart har haft fokus på at fremstille kvalitetssikrede biler, i en prisklasse der gør, at de fleste kan være med. Opels eget slogan er ”Vi elsker biler”, og det kan da også tydeligt mærkes, når man kører i en deres biler. Hos BMC Leasing A/S er mange af vores Opel-modeller blandt vores billigste leasingbiler men på trods af dette, er der ikke gået på kompromis med hverken udstyr eller komfort i bilerne. Hos BMC Leasing A/S udbyder vi således flere forskellige brugte biler fra Opel, hvoraf nogle af modellerne kommer med alt fra fartpilot og Bluetooth til Apple CarPlay og helårsdæk.

Mange fordele ved privatleasing af brugt Opel

Selvom Opel langt fra er blandt de dyreste mærker på markedet, er der stadig mange fordele at hente, hvis du vælger at lease en brugt Opel fremfor en ny.

Først og fremmest er der mange penge at spare, når du vælger at lease en brugt Opel fremfor en ny. Førstegangsydelsen for bilen vil være mindre, og desuden vil det faste månedlige beløb, som du betaler for at lease din bil, være markant lavere for en brugt Opel.

Derudover garanterer vi, at du vil finde mindst lige så meget køreglæde i en brugt Opel som i en ny, når du leaser din bil gennem BMC Leasing A/S. Vores hold af dygtige mekanikere sørger nemlig for at holde alle vores leasingbiler køreklare året rundt, så du altid kan være sikker på at komme trygt og nemt fra A til B.

Leasing af bil – så nemt kan du lease din næste Opel

Overvejer du at prøve kræfter med privatleasing af en Opel, så behøver du ikke at lede længere. BMC Leasing A/S er landets førende udbyder af billig brugtvognsforhandling, og takket være vores gennemskuelige leasingaftaler, er Opel leasing til private både nemt og overskueligt hos os.

Hvad end du ønsker at lease din Opel i 6 måneder eller flere år, så kan det lade sig gøre hos BMC Leasing A/S. Hos BMC Leasing A/S ønsker vi at gøre leasing så overskueligt som muligt for vores kunder, og uanset hvor lang en leasingperiode du vælger, vil du derfor kun skulle betale følgende udgifter:

  • Førstegangsydelsen
  • Den månedlige leasing ydelse
  • Ansvar/kasko forsikring gennem AROS
  • Grøn ejerafgift
  • Brændstof

Skulle din Opel få behov for service eller reparation undervejs i leasingperioden, så betaler vi hos BMC Leasing A/S hele beløbet.

Har du spørgsmål

Har du spørgsmål, eller ønsker du blot at høre mere om privatleasing af en Opel hos BMC Leasing A/S? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 97 18 17 16, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig godt i gang med at finde din næste leasingaftale.