FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen
Tilpas visning af biler med filter

Stort udvalg af Peugeot til privatleasing

I Danmark har Peugeot i mange været et af de absolut mest populære bilmærker. Peugeot har da også efterhånden vundet mange fornemme hæderstitler i både Danmark og resten af Europa, og den høje standard er gennemgående på tværs af forskellige Peugeot-modeller. I vores sortiment finder du brugte Peugeot-modeller af god kvalitet, som er nøje udvalgte – selvom der er tale om brugte biler, er mange af vores brugte biler frabriksnye modeller, som netop er kommet retur efter en endt leasingperiode.

Læs mere..

Der blevet fundet 2 biler ud fra din søgning

* Ekskl. førstegangsydelse, dok. gebyr, grøn afgift & forsikring
Peugeot 208 Active PureTech #906702
Fartpilot & Helårsdæk

Peugeot 208 Active PureTech #906702

Leasing 1.999,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse
Peugeot 208 Active PureTech #907119
Anhængertræk

Peugeot 208 Active PureTech #907119

Leasing 1.899,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse

Privatleasing af Peugeot – Køreglæde siden 1889

I 1889 lancerede Peugeot deres første damptrehjuler. Siden da er der sket en hel del inden for udviklingen af bilmodeller, men én ting har ikke ændret sig, og det er det stærke fokus på kvalitet. Den høje kvalitetsstandard har altså fulgt Peugeot i mere end 100 år, så du som forbruger kan være have tillid til, at du med en Peugeot får kvalitet for pengene.

Gode grunde til at vælge privatleasing af Peugeot

Der er rigtig mange fordele ved privatleasing. Først og fremmest kan der være en del penge at spare ved privatleasing frem for køb – især hvis du vælger at release, dvs. privatlease en brugt bil. Hos BMC Leasing A/S er vi netop specialister inden for releasing, blandt andet af Peugeot. Fordi vi udelukkende privatleaser brugte biler, kan vi tilbyde særdeles favorable priser – og det vel at værke uden at gå på kompromis med kvalitet og køreglæde. Selv hvis du ikke tidligere har stiftet bekendtskab med leasing, er der ingen grund til bekymring; privatleasing er nemlig ganske enkelt, og vi hjælper gerne med vejledning, så du føler dig godt klædt på forud for din leasingperiode.

Sådan fungerer privatleasing hos BMC Leasing A/S

Når du privatleaser en Peugeot hos os, opretter vi en leasingaftale med alle vilkår og betingelser for din leasingperiode. Her får du et detaljeret overblik over alle omkostninger forbundet med din leasingbil samt alle vilkår.

Har du allerede besluttet dig for, hvilket Peugeot-model i vores sortiment, du gerne vil lease, skal du blot udfylde formularen i bunden af produktsiden for den pågældende Peugeot. Så kontakter vi dig kort tid herefter. Du kan også sagtens få lov at prøvekøre en af vores Peugeot-modeller, inden du beslutter dig – kontakt os senest 24 timer i forvejen, så laver vi en aftale. Ved leasingperiodens start kan du enten vælge selv at afhente eller få din Peugeot leveret – du kan læse mere om betingelserne for levering her. Det samme gælder, når din leasingperiode ophører.

Spørgsmål til privatleasing af Peugeot?

Vil du vide mere om en Peugeot i vores sortiment? Så tag kontakt til os via vores kontaktformular – vi kontakter dig hurtigst muligt herefter. Har du brug for mere information om privatleasing generelt, så ring i stedet på tlf. 97 18 17 16 på hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00 – så rådgiver vi dig, så godt vi kan.