FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen

Se Kontrakt (Privatleasing info og vilkår)
– Hvad er privatleasing og hvilke vilkår har vi hos BMC Leasing A/S?

Hvad er privatleasing:

Er du træt af at tjekke værkstedsregninger, forhandle priser med bilforhandleren og selv have besværet med efterfølgende at få den solgt? Med privatleasing er du altid godt kørende – uden det besvær, der normalt følger med at eje en bil.   

Privatleasing af en bil betyder, at du får en bil stillet til rådighed mod, at du betaler en engangsydelse på typisk mellem 5.000 og 20.000 kroner foruden en fast betaling hver måned.

Engangsydelsen og den månedlige betaling afhænger af, hvilken bil du vælger, antal kilometer du ønsker at køre og kontraktens løbetid. Det betyder, at når du har leaset en bil, må du kun køre et bestemt antal kilometer i henhold til leasingtilbuddet. Det er vigtigt, at du kender dit kørselsbehov, så leasingkontrakten bliver så godt afstemt som muligt. Det er vigtigt at understrege, at leasingsselskaberne udbetaler penge, hvis du har kørt færre kilometer end det angivede antal i kontrakten, ligesom at det koster ekstra, om du har kørt flere kilometer.

Der må ved leasing ikke være nogen aftale om, at den person, der tegner leasingkontrakten, kan købe bilen bagefter – for eksempel til en fastsat brugtpris. Det er en kreditkøbsaftale, understreger SKAT, der tjekker, om det overholdes.

Bil oftere

Når du leaser din nye bil, er det oftest for to eller tre år. Hos BMC Leasing A/S tilbyder vi også Korttids Privatleasing, som betyder, at du kan lease en bil i kun 6, 9 eller 12 måneder.

En perfekt løsning, hvis du står og har et midlertidigt kørselsbehov. Derefter kan du indgå en ny favorabel aftale og få en bil til rådighed, med alt hvad det indebærer af opdateret sikkerhedsudstyr, service- og vedligeholdelsesaftale, komfort og ikke mindst køreoplevelser. Det betyder, at du får mere frihed, fordi du kun betaler for at bruge bilen i leasingperioden – ikke for hele bilen.

Specialvilkår for nuværende kunder ved udløb af kontrakt

Vi tilbyder til vore nuværende (og også gerne kommende) kunder disse meget attraktive vilkår, når vognen er tæt på udløb:

 1. forlængelse af den nuværende kontrakt: Kr. 0,- (nul) i førstegangsydelse og kun Kr. 1.999,- i dok. gebyr.Samme vilkår som nu, dog skal bilen fremover forsikres hos AROS-forsikring. Bilen må dog max have en alder på 10 år og have kørt mindre end 175.000km. (km-regnskabet gøres op på den udløbende kontrakt, over/underkørte km afregnes)

 2. vi tilbyder 50% rabat på førstegangsydelsen på næste re-leasede bil. (dog ikke ved korttidsleasing) 

Vi tilbyder fair afvikling af en faktura på evt overkørte kilometer.
Rentefrit op til 12 mdr. afvikling, med gebyr Kr. 1.000,- i forbindelse med oprettelse af betalingsaftale. 
Rentefrit op til 24 mdr. afvikling, med gebyr Kr. 1.500,- i forbindelse med oprettelse af betalingsaftale.

Hvis man ønsker at udskifte sin bil midt i en leasingperiode ?

Hvis du ønsker at skifte til en af vore andre biler midt i en leasingperiode, har vi disse fine vilkår:

1) du udvælger en bil fra vort lager og får 50% rabat på førstegangsydelsen på bilen. 
2) nuværende kontrakt ophører og vi udarbejder km-regnskabet på denne

Vi tilbyder fair afvikling af en faktura på evt overkørte km.
Rentefrit op til 12 mdr. afvikling, med gebyr Kr. 1.000,- i forbindelse med oprettelse af betalingsaftale. 
Rentefrit op til 24 mdr. afvikling, med gebyr Kr. 1.500,- i forbindelse med oprettelse af betalingsaftale.

Hvorfor ikke bare købe en bil på almindelig afbetaling ?

Mange har det spørgsmål, at man da lige så godt kan købe sin bil på en almindelig afbetalingsordning, istedet for at lease!  . Man skal blot huske at biler ALTID taber i værdi, og det er svært at forudse, hvor meget en ny bil er værd om 3 år. Som en tommelfingerregel kan man regne med, at det som en forhandler vil give for ens brugte bil efter 3 års brug, er ca. halvdelen af nyvognsprisen. Det er derfor let at dividere det forventede værditab med 36, og så udregne hvor stort tabet har været på ens bil. Oven i det skal man tillægge finansieringsomkostninger ved opstart (typisk Kr. 10-12.000,-) samt de almindelige serviceeftersyn/reparationer, som i modsætning til leasing, er en omkostning, man selv skal betale. Ved leasing har man også den fleksibilitet, at man kan opsige med en måneds varsel uden problemer. Mange kunder har prøvet at sælge en bil og i den forbindelse konstateret, at restgælden slet ikke bliver dækket ind. Så står man tilbage med en gæld – mange bilejere er “teknisk insolvente ” på samme måde som mange husejere er det. 

Kan man købe bilen efter udløb af leasingaftalen ?

Hos os er det ikke muligt at købe bilen ved udløb af leasingkontrakten.Vi beholder bilen i vort selskab, og vælger at genlease den, når den kommer retur, eller også sælger vi den til export ud i Europa. Generelt mener vi, at det er en dårlig idé først at lease en bil, for derefter at købe den. Man kommer mere eller mindre til at betale for bilen 1.5 gang. Man bor heller ikke i en lejelejlighed i f.eks 10 år, for så at købe den samme lejlighed derefter. Så skulle man have haft købt lejligheden fra starten.

Ændring af km-aftale på en eksisterende aftale ?

Hvis man ønsker en ændret km-aftale på en eksisterende kontrakt, har man hos BMC denne mulighed: opgørelse af eksisterende kontrakt, evt. overkørte km opgøres og afregnes i forbindelse med ophør af den eksisterende kontrakt og ny kontrakt udarbejdes med den nye km-aftale. Omkostningen for at udarbejde dokumenter osv. er Kr. 1.999,- Der tilkommer ikke ny førstegangsydelse i denne forbindelse. 

Vi tilbyder fair afvikling af en faktura på evt overkørte km.
Rentefrit op til 12 mdr. afvikling, med gebyr Kr. 1.000,- i forbindelse med oprettelse af betalingsaftale. 
Rentefrit op til 24 mdr. afvikling, med gebyr Kr. 1.500,- i forbindelse med oprettelse af betalingsaftale.

Forsikring

BMC har tegnet en aftale med AROS-Forsikring, som er obligatorisk for alle vore leasingkunder. AROS-Forsikring tilbyder særdeles
attraktive priser og BMC sørger for tilmelding ganske automatisk. I forbindelse med leveringen af en leasingbil, vil AROS få
dage efter tage telefonisk kontakt til leasingtager for at rådgive omkring BMC/AROS forsikringen. Det er ikke muligt at anvende
sit eget forsikringsselskab, alle leasingbiler fra BMC kan udelukkende forsikres via AROS-forsikring. Se meget mere her: BMC/AROS forsikring

Fast pris giver ro i budgettet

Leasing giver dig muligheden for at have en ny bil til rådighed, uden at du behøver at eje den. Du kender din faste månedlige ydelse, og det gør det nemt for dig at planlægge, fordi du kender dine omkostninger langt ud i tiden. Samtidig har du ingen risiko for værditab på din bil, når bare du afleverer den tilbage i aftalt stand.

Dæk

Vore biler leveres med dæk med rimeligt mønster 3-6 mm, og når vognen skal retur efter endt leasingperiode, skal dækkene blot opfylde lovens mindstekrav på 1.6 mm. Hvis du ønsker et fair tilbud på ombytning til nye helårsdæk, har vi altid gode priser på dette.

Betaling af den månedlige ydelse : PBS/Nets

Ved indgåelse af en leasingaftale, fremsender vi automatisk diverse koder til PBS/Nets senest 14 dage efter levering, så det er nemt og bekvemt for dig at få tilmeldt PBS/Nets og betalt den månedlige ydelse. Dette letter vor administration betydeligt, og vi er derfor nødt til at opkræve ekstra Kr. 45,- pr. måned, såfremt leasingtager ikke betaler via PBS/Nets. Vi kan derfor kun opfordre til, at bruge denne betalingsmulighed, det gør arbejdet lettere for alle.

Hvad sker der, hvis man ikke betaler leasingydelserne

Vi gennemgår vore betalinger hver måned, og hvis der mangler et afdrag, fremsender vi sagen til vor samarbejdspartner – Kredinor. Her påbegynder en rykkerprocedure, hvilket medfører et gebyr på Kr. 100,-. Såfremt der ikke bliver indbetalt, senest 10 dage efter udsendelsen af rykkeren, overdrages sagen til retslig inkasso igennem Kredinor. Det er voldsomt dyrt, det medfører store omkostninger og i sidste ende en ubehagelig RKI-registrering. Vi er kede af, hvis vore kunder ender i RKI, men vi er endnu mere kede af, hvis vi ikke få den aftalte leasingydelse betalt til os. Vi har også mulighed for at eftersøge bilen, hvis leasingkunde hverken overholder betalingsaftalen med Kredinor eller blot lader stå til. Bemærk, ved enhver svigtet betaling, er leasingkontrakten misligholdt og vognen skal retur til os.

Indbygget serviceaftale

Alle biler skal til serviceeftersyn, men det behøver du ikke at bekymre dig om. Din leasingaftale dækker nemlig alle eftersyn på bilen. Vore leasing biler skal serviceres på et værksted anvist af os. BMC anvender egen-politik mht. udskiftning af tandremme.

Periodisk bilsyn

Når vognen bliver indkaldt til periodisk syn – via brev fra Færdselsstyrelsen direkte til din e-boks – kører du blot til din nærmeste Applus+ synshal eller et FDM-testcenter. 

Hos Applus+ skal du bruge kundenummer 104411 og du booker via dette link:
https://www.applusbilsyn.dk/synshaller

Hos FDM skal du bruge kundenummer 1.761.747 og du booker via dette link:
https://fdm.dk/vi-tilbyder/bilsyn/fdms-synshaller


Vognen skal ikke forbi et værksted før synet, vore biler er i så fin stand, at de kører lige igennem synet


NB. det er særdeles vigtigt, at man får bilen kørt til syn. Hvis det ikke bliver gjort til tiden, vil politiet rykke ud og klippe nummerpladerne og man får en bøde på mindst Kr. 2.000,- + omkostningerne til nye nummerplader.

Benzin/Diesel

Hvis man er uheldig, og kommer til at fylde Dieselolie på en leaset benzin-bil, eller fylder benzin på en leaset Diesel-bil, er denne omkostningerne til udbedring noget, som dækkes udelukkende af leasingtager. Transport til værksted, evt. lånebil og værkstedsregningen i forbindelse med tømning af tanken samt rensning af brændstofsystemet er også en udgift, som dækkes af leasingtager. Man skal være meget påpasselig med at påfylde det korrekte brændstof, da der er set eksempler på, at f.eks. en brændstofpumpe og dyser bliver defekte, hvis man påfylder forkert. Også denne udgift vil være en bekostelig udgift, og skal også dækkes af leasingtager. Påfyldning af f.eks. AdBlue på Diesel-biler er en udgift, man som leasingtager selv dækker.

Førstegangsydelsen

Når man ønsker at privatlease en bil, skal man betale en førstegangsydelse på typisk Kr. 5.000 – 50.000,-, alt efter bilens værdi – plus måske også et leverings- eller kontraktgebyr på Kr. 3.500 – 5.000,-. Hos BMC Leasing A/S betaler man kun den aftalte førstegangsydelse samt vort lave dokumentgebyr på kun Kr. 1.999,-, vi lader de andre leasingselskaber om at opkræve beløb, som vi ikke mener er rimeligt, at forbrugeren skal betale. Førstegangsydelsen får man ikke tilbage.

Leasingydelsen

Leasingydelsen er den ydelse, man betaler hver måned for at have bilen til rådighed. Den kan variere fra Kr. 1.099,- til Kr. 6.499,-. I den ydelse indgår altid serviceaftale. Man skal altså ikke spekulere på værkstedsregninger i leasingperioden.

Skal der betales mere derudover ?

Ud over førstegangsbetaling, dokumentgebyr og leasingydelse skal du selv betale den grønne ejerafgift, forsikring (evt via billige tilbud igennem BMC) brændstof, vask, ejerafgifter og evt. ekstraudstyr. Ekstraudstyr skal enten fjernes før aflevering – eller foræres til BMC Leasing A/S, hvis vi vil have det. Du skal også betale for eventuelle overkørte kilometer, når du afleverer bilen. Har du kørt flere kilometer, end det er aftalt, koster det Kr. 1,00. eller mere pr. ekstra km. Det kan hurtigt løbe op, så pas på. Det er ikke længere muligt at få ændret antallet af tilladte kilometer i perioden mens man leaser, SKAT kræver i tilfælde af dette, at der skal udarbejdes en helt ny kontrakt, og det kan godt blive en bekostelig affære.

Ridser, buler og andre skader skal du også selv betale for ved aflevering af bilen. I kontrakten er der en nøje gennemgang af, hvor slemt det skal være, før det koster. Men er der en større skade, så meld den til forsikringen. 

Vedligeholdelse af leasingbilen

Udgifter til almindelig vedligeholdelse såsom vask og rengøring skal du selv dække. Service og reparationer som følge af skader er en forsikringssag som ved almindeligt ejerskab af en bil. Den almindelige service, som følger servicebogen, er indeholdt i leasingkontrakten, du vælger blot et  værksted som er anvist af os. BMC Leasing A/S anvender egen-politik mht. udskiftning af tandremme. 

Leasingperioden

Leasingperioderne varierer fra 6 måneder og op til 48 måneder.

Opsigelse

Det er ikke tilladt at binde privatpersoner på årelange leasingkontrakter uden mulighed for opsigelse. Hos BMC Leasing A/S kan du allerede opsige din leasingaftale efter de første 3 måneder, med en måneds varsel. Det vil kun koste én måneds ekstra leasingydelse i “straf” at opsige leasingkontrakten, ligegyldigt om det er i starten, midten, eller slutningen af den aftalte leasingperiode.

Ønsker du at opsige din leasingaftale, skal dette gøres skriftligt via e-mail til tl@bmc.dk (husk at oplyse leasingbilens nummerplade.).

Km-regnskabet opgøres forholdsmæssigt, i forhold til antal måneder, man har haft bilen. Hvis man f.eks. leaser med 20.000km/år, og opsiger efter 18 mdr., må man have kørt 30.000km i bilen. Nogle misforstår og er af den opfattelse, at hvis man leaser med 20.000km/år, og når f.eks. de 60.000km efter 2 år, er leasingkontrakten slut. I så fald har man overkørte km med 20.000, hvilket udløser en opkrævning på Kr. 20.000,- for 20.000 overkørte km. 

Vi tilbyder fair afvikling af en faktura på evt overkørte km.
Rentefrit op til 12 mdr afvikling, med gebyr kr 1.000 i forbindelse med oprettelse af betalingsaftale. 
Rentefrit op til 24 mdr afvikling, med gebyr kr 1.500 i forbindelse med oprettelse af betalingsaftale.

Hvis man siger op i utide, altså før leasingperioden slutter, mister man stadig sin førstegangsydelse og dok.gebyret m.m.. Men ofte er det meget billigere end at skulle sælge en bil, der kun har kørt i det samme antal måneder. Den såkaldte kantstensafskrivning betyder, at man allerede efter at have kørt ud over forhandlerens kantsten har lidt et stort værditab, måske Kr. 20.000-30.000,-. Og et tab på Kr. 60.000 til 80.000,-. efter 9-10 måneder er ikke usædvanligt på en mellemklassebil til ca. Kr. 300.000,-.

Fortrydelse af allerede indgået leasingaftale

Har du underskrevet en leasingkontrakt, har man desværre ikke mulighed for at fortryde. Forbrugerombudsmanden skriver dette: https://www.forbrugerombudsmanden.dk/find-sager/sager/markedsfoeringsloven/sager-efter-markedsfoeringsloven/transport/ikke-lovkrav-om-fortrydelsesret-ved-privatleasing-af-biler/ 

Godkendelse til privatleasing?

Man kan generelt sige, at der gælder samme regler ved oprettelse af en leasingaftale, som der gør i banken, når man f.eks. skal optage et lån. For at kunne være i stand til at betale den månedlige ydelse, ser vi helst, at følgende punkter er opfyldt:

 • Du har god stabil indtægt (fast arbejde/efterløn)
 • Du skal fremsende din årsopgørelse fra SKAT
 • Du må gerne have fast ejendom (andelsbolig m.m.)
 • Du må ikke være registreret i RKI ( gælder også for evt ægtefælle, som bor i husstanden)
 • Du må ikke være registreret i DFIM ( Dansk Forening for International Motorkøretøjsforsikring )  ( gæld til et forsikringsselskab )
 • Du skal have dansk statsborgerskab eller have en fast arbejdskontrakt med dansk firma, hvis du ikke er dansk statsborger.
 • Du skal være registret med fast bopæl i DK ( folkeregisteret via borgerservice)
 • Ved flere brugere ( f.eks kærestepar ) , skal man være bosat på samme folkeregisteradresse  ( BMC kan ikke tilbyde leasing til f.eks bofællesskaber )
 • Du skal have et gyldigt kørekort og fyldt 18 år.
 • Der skal være et fornuftigt forhold imellem indtægt og evt. gæld
 • Aldersgrænse = “alm” biler, fra 18 år
 • Aldersgrænse = premium biler, fra 25 år
 • Al kommunikation i forbindelse med leasingaftale, skal foregå direkte – ikke via 3. part. Dette p.g.a.  persondataloven ( GDPR)
 • Det er ikke muligt efterfølgende på en leasingkontrakt at tilføje sekundær bruger. 
 • BMC forbeholder sig retten til uden begrundelse at afvise et leasingforhold

Det letter processen væsentligt, da vi med viden om disse ting, kan godkende dig til leasingaftalen meget hurtigere og mere problemfrit.