FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen
Tilpas visning af biler med filter

Mikrobiler leasing

Har du brug for at lease en mikrobil? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos BMC Leasing råder vi over et stort udvalg af små biler til leasing, der er ideelle til den lille børnefamilie eller til dig, der har brug for en rap, lille bil til kørsel i et hektisk og trangt bymiljø.

Vores sortiment af mikrobiler spænder over et bredt udvalg af kendte mærker og populære bilmodeller fra blandt andet Peugeot, Opel, Citroën og Fiat m.fl. Og så er vores leasingaftaler særdeles favorable. Priserne på leasing af mikrobil hos os begynder fra 1.499 kroner. Så tag et kig herunder, og find din kommende leasing bil til en god pris.

Der blevet fundet 2 biler ud fra din søgning

* Ekskl. førstegangsydelse, dok. gebyr, grøn afgift & forsikring
Kia Picanto Concept 5-pers. MPi #907527
4 elruder & Bluetooth

Kia Picanto Concept 5-pers. MPi #907527

Leasing 1.599,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse
Opel Karl 5-pers. aut. #902022
Aut.gear & Helårsdæk

Opel Karl 5-pers. aut. #902022

Leasing 1.899,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse

Er leasing af mikrobil den rette løsning for dig?

Har du brug for en lille, praktisk bil med god brændstoføkonomi, bør du kaste et blik på en mikrobil. Har du omvendt brug for en bil med rigeligt med bagagerum, hvor der både er plads til barnevogn og hundebur, så findes der også alternativer veje at gå. Her anbefaler vi i stedet, at du kigger på vores udvalg af SUVs, Crossovers eller stationcars.

Hvorfor lease en mikrobil?

En mikrobil er ideel til dig, der vægter økonomi og bekvemmelighed højt. At lease en mikrobil er nemlig et utrolig fordelagtigt valg, hvis du gerne vil have sikkerhed i budgettet og ikke er specielt begejstret for uforudsete udgifter. For service og reparation er nemlig inkluderet i prisen.

Samtidig har mikrobiler den fordel, at de er lette og bekvemme. Det gør dem ideelle til kørsel i storbyen, hvor kampen om den trange plads er en daglig udfordring. En mikrobil er der plads til alle steder. Så har du bopæl i storbyen – eller pendler du dertil på arbejdet – kan leasing af en lille bil være en utrolig gunstig løsning.

Derudover er det værd at bemærke, at en mikrobil er god til dig, der ikke kan spå om fremtiden eller har et akut her-og-nu-behov. Hos os kan du nemlig lease en mikrobil i perioder helt ned til 6 måneder ad gangen. Har du skiftende behov – eller blot brug for en midlertidig løsning – er korttidsleasing af en mikrobil en oplagt løsning på dine kørselsudfordringer. Læs mere om vores korttidsleasing, hvis du kun har brug for en mikrobil i kortere perioder.

Spar penge på brændstof med leasing af mikrobil

Der er rigtig mange fordele at høste ved at vælge at lease en mikrobil. Og det økonomiske aspekt er en tilbagevendende faktor i forhold til mikrobiler. For blandt mikrobilens mest populære kvaliteter er, at den er utrolig brændstoføkonomisk og kører langt på literen. Langt de fleste mikrobiler kører nemlig over 20 km/literen. Det gør mikrobilen velegnet til dig, der tilbringer mange timer på landevejene i løbet af et år og gerne vil spare lidt på brændstofudgifterne.

Har I brug for en ekstra bil?

Har I allerede en bil stående hjemme i indkørslen og drømmer om en til? Så har I måske ikke lyst til at binde jeres økonomi op på endnu et billån. I så fald kan det være en bekvem løsning at lease en lille bil. Med leasing af en mikrobil hos BMC Leasing kan I hurtigt få en sekundær bil i spil, der kan gøre hverdagen lettere for jer, når dagligdagens logistiske puslespil skal gå op. Helt uden at sprænge budgettet.

Hvad koster det at lease en lille mikrobil?

En af grundene, til at leasing af små biler er så uhyre populært, er, at det er økonomisk fordelagtigt. Vores priser på den månedlige ydelse starter på sølle 1.499 kroner, med en førstegangsydelse helt ned på 2.500 kroner. Du behøver derfor ikke frygte for at skulle have den helt store tegnedreng op af lommen, når du leaser bil hos os.

En anden fordel ved at lease en mikrobil gennem os er desuden, at du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter, der sprænger budgettet. Service, reparationer og vedligeholdelse er nemlig inkluderet i vores aftaler. Det er med andre ord lettere at holde styr på udgifterne, da du selv kun skal stå for faste udgifter til vægtafgift, grøn ejerafgift, forsikring samt vejhjælp og brændstof. Alt andet er inkluderet i prisen.

Mikrobiler hos BMC Leasing

Hos BMC Leasing råder vi som sagt over et stort udvalg af små biler til leasing. Og vores sortiment byder på mikrobiler til enhver smag og formål. Vi kan blandt andet tilbyde modeller fra populære mærker som Peugeot, Citroën, VW, Opel, Fiat og Toyota. Vores udvalg af mikrobiler bliver jævnligt opdateret her på siden. Så hold øje med, om din drømmebil dukker op.

Kan du ikke finde netop den bil du kunne tænke dig, kan du med fordel skrive dig op til at få en mail når den bestemte model kommer på lager igen her.

Leasing tilbud på små biler

Er du på udkig efter et billigt leasing tilbud? Og drømmer du om at køre en lille, fiks mikrobil, der er kompakt og let at håndtere i byen? Så finder du de mest attraktive deals på mikrobil leasing hos BMC Leasing.

Er du i tvivl om, hvilken leasing type der bedst passer til dit kørselsbehov og økonomi? Så står vi klare til at yde hjælp og vejledning, så du hurtigt kan blive kørende. Du kan kontakte os alle hverdage mellem klokken 9.00 og 17.00 på telefonnummer: 97 18 17 16.