FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen

VW Up!

Blandt de mange forskellige bilmodeller og -mærker til privatleasing i vores sortiment, finder du blandt andet Volkswagens populære up! – en trendy og elegant mikrobil. Og til trods for det mærkat, får du faktisk en hel del mere bil for pengene, end man lige umiddelbart skulle tro. Hos BMC Leasing A/S kan du tilmed privatlease (eller release) en VW up! til en særdeles fordelagtig pris – på den måde får du (foruden en god bil) en række leasingfordele oveni i handlen.

Læs mere..

Der blevet fundet 1 biler ud fra din søgning

* Ekskl. førstegangsydelse, dok. gebyr, grøn afgift & forsikring
VW White Up! MPI #904736
Bluetooth & Sædevarme

VW White Up! MPI #904736

Leasing 1.899,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse

Derfor skal du privatlease din VW Move Up!

VW up! er en populær model, som virkelig har vundet indpas på det danske marked. Den smarte mikrobil er ligesom en række af Volkswagens ældre modeller udviklet med særligt henblik på brændstoføkonomi, og så er der bred enighed om, at VW up! topper, hvad angår den generelle kvalitet, når det kommer til mindre biler. En anden styrke ved VW up! er, at den til trods for sin størrelse er rummelig og sagtens kan følge med, når det kommer til køreegenskaber. 

Særlige fordele ved privatleasing af VW up!

Frihed og fleksibilitet er en af de fordele, der følger med privatleasing. Når du vælger at lease din VW up! frem for at købe, slipper du f.eks. for at skulle sælge bilen videre på et tidspunkt. Er du typen, der gerne skifter bil med korte intervaller, så er privatleasing også en god idé – det er nemlig langt billigere, eftersom køb også indebærer en større udbetaling samt betaling af fuld registreringsafgift. Derudover er der den store fordel, at service, reparation og vedligehold er inkluderet i din leasingaftale, så du ikke skal bekymre dig om udgifter til dette i hele din leasingperiode. Der er altså penge at spare ved at lease frem for at købe en VW up!, og samtidig har du et klart overblik over dine udgifter for leasingperioden allerede fra start.

Privatleasing af VW up! – det bør du vide

I al sin enkelhed fungerer privatleasing som en form for leje – det vil sige, at du betaler for brugsretten til din VW up! inden for en afgrænset periode. Du kan både vælge at privatlease i perioder på 24, 36 eller 48 måneder, men du kan også vælge en kort leasingperiode på helt ned til 6 måneder. Når du har besluttet dig for længden på din leasingperiode, udarbejdes en leasingaftale, hvoraf de forskellige betingelser og vilkår for leasingperioden fremgår. Af leasingaftalen fremgår det også, hvor meget du skal betale i det, der kaldes månedlig ydelse, for din VW up!. Foruden den månedlige ydelse skal desuden betales en førstegangsydelse – priserne afhænger af de konkrete detaljer i din leasingaftale, og den kommer an på den enkelte bil.

Sådan privatleaser du din VW up! hos BMC

Har du besluttet dig for at privatlease en VW up! er det blot at udfylde formularen nederst på bilens produktside – så hører du fra os snarest! Vil du gerne prøvekøre bilen, kan du kontakte os og lave en aftale senest 24 timer forinden.

Når din leasingperiode begynder, kan du vælge at hente bilen hos os, men der er også mulighed for levering (dog på visse betingelser – dem kan du læse mere om her). Det samme gør sig gældende, når din VW up! skal afleveres efter leasingperiodens ophør. Når din leasingperiode ophører, skal der i øvrigt foretages en vurdering af bilen – den foretages af FDM, som du efter leasingperioden laver en aftale med. Det er en del af vores procedure for at sikre et højt kvalitetsniveau af alle vores leasingbiler.

Spørgsmål om privatleasing af VW up! ?

Har du generelle spørgsmål vedrørende privatleasing, så kontakt os endelig tlf. 97 18 17 16 på hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00. Handler dit spørgsmål specifikt om VW up!, så kontakt os i stedet via vores kontaktformular – så hører du fra os hurtigst muligt.