FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen
Tilpas visning af biler med filter

Diesel-biler

Er du på udkig efter et attraktiv tilbud på leasing af dieselbil? I dag er din lykkedag. Hos BMC Leasing finder du nemlig de bedste leasingbiler med de mest attraktive leasingaftaler på markedet. Vi råder over et solidt arsenal af biler fra kendte mærker som blandt andet Renault, Citroën, Peugeot og BMW. Flere af vores modeller kan du endda få med omgående levering, så du kan blive kørende med det samme.

Og fik vi sagt, at vores priser er fordelagtige? Ellers gentager vi gerne. For faktisk kan du lease en dieselbil gennem os fra kun 1.499 kroner om måneden. Og de kedelige bekymringer om restværdi, reparationer og service, dem slipper du også for. Det sørger vi nemlig for.

Tag et kig på udvalget herunder og find den helt rigtige dieselbil til dig.

Der blevet fundet 2 biler ud fra din søgning

* Ekskl. førstegangsydelse, dok. gebyr, grøn afgift & forsikring
Renault Captur Zen 1.5 dCi #905524
Fartpilot & Klimaanlæg

Renault Captur Zen 1.5 dCi #905524

Leasing 2.099,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse
Nissan Qashqai Visia 1.5 dCi #905909
Fartpilot & Helårsdæk

Nissan Qashqai Visia 1.5 dCi #905909

Leasing 2.899,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse

Stort udvalg af dieselbiler på bmcleasing.dk

En af fordelene ved dieselbiler er, at man sjældent behøver at gå på kompromis. De findes i et hav af forskellige størrelser og modeller. Og der kommer hele tiden nye til. Derfor er det let at få matchet sine behov med den helt rigtige dieselbil. Og har du brug for ekstraudstyr, klarer vi også det.

Hos os finder du både praktiske stationcars som dieselbiler, der er ideelle til børnefamilien. Har du brug for mere plads og en bil med terrængående kvaliteter, vil en SUV/Crossover formentlig falde i din smag. 

Dieselbiler er grønnere, end du formentlig er klar over

Tidligere har benzinmotorer været det foretrukne valg for mange, da de ikke udskiller giftige dieselpartikler. Men denne sondring er ikke længere nødvendig. Alle dieselbiler bliver i dag fremstillet med partikelfilter, der eliminerer de skadelige partikler.

Faktisk mener FDM, at dieselbilerne stadig bliver sendt i den miljømæssige skammekrog på et forkert grundlag. Dertil kommer, at mange dieselbiler faktisk kører længere på literen end benzinbilerne.

Elsker du lyden af en dieselbil?

Hvis du nyder et godt bundtræk i din bil, er det endnu et argument for at vælge en dieselbil. For selv ved lave omdrejninger trækker en dieselmotor godt igennem. Den tydelige brummen fra motoren er mere udtalt ved en dieselbil end en benzinbil. Men for mange er denne kendetegnende lyd en naturlig del af køreoplevelsen ved en dieselbil

Nye dieselbiler har lang rækkevidde

Som beskrevet kører de fleste dieselbiler længere på literen end benzinbilerne. Faktisk kan en moderne dieselbil køre op imod 1000 kilometer på en tankfuld uden besvær. Og så er tankningen overstået på ingen tid. Derimod vil du skulle vente i mindst 30 minutter på en hurtigopladning på en elbil, der samtidig også kun har en brøkdel af dieselbilens rækkevidde. Det gør dieselbilen til et attraktiv valg for mange.

Billig leasing af dieselbil hos BMC Leasing

Banker dit hjerte for en særlig dieselbil? Så er der stor sandsynlighed for, at du finder den i vores store sortiment af leasingbiler, hvor du blandt andet kan lease populære modeller fra Peugeot, Renault, BMW og Citroën.

Har du brug for råd og vejledning til at finde den helt rigtige dieselbil, der imødekommer dine behov? Så står vi naturligvis klar til at hjælpe dig med vores anbefalinger. Du kan træffe os i hverdagene mellem klokken 9.00 og 17.00 på telefonnummer: 97 18 17 16.