FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen

Fiat 500

Er du på udkig efter en stilsikker og smart bil? Så er en Fiat 500 et oplagt valg. Ikke nok med at du får en elegant, lille bil, der giver en formidabel køreoplevelse – der medfølger også en masse ekstraudstyr. Vælger du at lease din Fiat 500 hos BMC Leasing A/S får du desuden en række andre leasingfordele, samtidig med at du kan spare et betydeligt beløb ved at privatlease frem for at købe.  

Privatleasing kan nemlig være en særdeles god løsning for mange, især hvis du vægter økonomisk overblik og fleksibilitet højt. Ved at privatlease din Fiat 500 får du nemlig allerede fra start et præcist overblik over alle omkostninger i din leasingperiode, og samtidig er leasing en fordelagtig løsning, hvis du vil undgå besværet med videresalg. Vil du gerne have muligheden for at udskifte din bil ofte uden unødigt store omkostninger, er privatleasing ligeledes et oplagt valg.

Brugt Fiat 500 til privatleasing

Den lille, smarte og nærmest ikoniske Fiat 500 må siges at være en stor succes hos danskerne. Er det en såkaldt mikro-bil, du er på udkig efter, er der mange gode grunde til at kigge nærmere på Fiat 500 – kvalitet såvel som køreegenskaber er nemlig i top, og samtidig er designet både charmerende og elegant. Med sin lille størrelse er Fiat 500 indbegrebet af en bybil, så hvis du primært kører bykørsel, er Fiat 500 helt sikkert et oplagt valg. 

Privatleasing af Fiat 500 trin-for-trin

Der er mange fordele ved privatleasing. Først og fremmest er privatleasing på ingen måde kompliceret, faktisk fungerer det ganske simpelt. Vil du gerne privatlease en Fiat 500 hos os, så er det bare at udfylde formularen i bunden af produktsiden for den model, du ønsker. Du har også mulighed for at lave en aftale om prøvekørsel, inden du beslutter dig. Beslutter du dig for at privatlease en af vores Fiat 500-modeller, udarbejder vi en leasingaftale med alle betingelser og informationer om din leasingperiode. Du kan både vælge en længere leasingperiode eller en kort leasingperiode på ned til 6 måneder.

Når du indgår en privatleasingaftale, skal der betales en førstegangsydelse, og derefter betaler du igennem hele din leasingperiode en månedlig ydelse. Og det er sådan set de primære omkostninger til din Fiat 500 i din leasingperiode. Service, reparation og vedligehold af din Fiat 500 er nemlig også inkluderet i aftalen, så du ikke skal bekymre dig om det i din leasingperiode. Fra du indgår leasingaftalen, får du dermed kendskab til og overblik over de udgifter, der er forbundet med din privatleasingaftale. 

Få frihed og fleksibilitet ved at privatlease din Fiat 500

Foruden økonomisk overblik og tryghed samt inkluderet service m.m., så er en af de store fordele ved privatleasing, at du opnår en større grad af frihed end ved køb af bil. Først og fremmest undgår du at skulle lægge en større udbetaling eller betale en dyr fuld registreringsafgift, men også når du ønsker at udskifte din bil igen, slipper du for besværet og bekymringerne ved at skulle sælge bilen videre. Vil du gerne kunne udskifte din bil relativt ofte, kan det derfor være særligt smart at vælge privatleasing for at reducere omkostningerne mest muligt. Ved at privatlease din Fiat 500 kan du dermed nyde godt af en høj grad af frihed og fleksibilitet!

Privatleasing af Fiat 500 hos BMC Leasing A/S

Privatleaser du din Fiat 500 hos BMC Leasing A/S, kan enten vælge selv at afhente bilen hos os eller få den leveret – du kan læse mere om vilkårene for levering her -, og når leasingperioden ophører, gælder de samme muligheder. For at sikre en høj standard bliver alle vores leasingbiler vurderet af FDM efter endt leasingperiode, så omkring 14 dage efter leasingperiode skal du lave en aftale med et af deres test- og bilsynscentre.

Spørgsmål til privatleasing af Fiat 500?

Ved nærmere spørgsmål angående privatleasing af Fiat 500 er du velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular – så hører du fra os hurtigst muligt. Har du mere generelle spørgsmål til privatleasing kan du kontakte os på tlf. 97 18 17 16 på hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00.