FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen

VW Polo

Overvejer du, om din næste bil skal være en VW Polo? Med VW Polo får du en velkørende og pålidelig bilmodel, der, siden den blev introduceret i 1975, har skabt køreglæde. Samtidig får du med VW Polo en bred vifte af udstyr. Vælger du at privatlease din kommende VW Polo hos BMC Leasing A/S får du ovenikøbet en række leasingfordele samt en billig pris oveni.

Hvad enten privatleasing er helt nyt for dig, eller du har erfaring med leasing fra tidligere, kan det helt sikkert betale sig at undersøge muligheden for privatleasing af VW Polo nærmere – her på siden kan du blive klogere på, hvordan privatleasing fungerer, samt hvilke fordele der følger med en leasingaftale. Du vil uden tvivl opdage, at privatleasing slet ikke er så kompliceret endda – faktisk er det ganske gennemskueligt og enkelt at forstå.

Der blevet fundet 3 biler ud fra din søgning

* Ekskl. førstegangsydelse, dok. gebyr, grøn afgift & forsikring
VW Polo Comfortline 1.2 TSI 5-dr #904544*
Bluetooth & Sædevarme

VW Polo Comfortline 1.2 TSI 5-dr #904544*

Leasing 1.999,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse
VW Polo Comfortline 1.2 TSI 5-dr #904513*
Sædevarme & Vinterdæk

VW Polo Comfortline 1.2 TSI 5-dr #904513*

Leasing 1.999,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse
VW Polo Comfortline 1.2 TSI 5-dr #904496*
Bluetooth & Sædevarme

VW Polo Comfortline 1.2 TSI 5-dr #904496*

Leasing 1.999,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse

VW Polo – Leasing af en klassiker

VW Polo er indbegrebet af god, tysk kvalitet. Siden 1975 har VW Polo været en pålidelig kvalitetsbil med gode køreegenskaber, og i 2014, knap 40 år senere, var VW Polo den anden mest populære model på brugtbilsmarkedet. Tilliden til VW Polo er dermed fortsat høj, og det er der altså en grund til – er det kvalitet, du er på udkig efter, så bør VW Polo uden tvivl være i dit søgelys. Samtidig er priserne på VW Polo generelt ganske fornuftige, hvilket også skinner igennem ved privatleasing. Hos BMC Leasing A/S kan vi netop tilbyde VW Polo til en favorabel månedlig ydelse, og samtidig får du en række andre fordele oveni.

Privatleasing af VW Polo – nemt og enkelt

Privatleasing er en simpel og lettilgængelig løsning. Beslutter du dig for at lease en VW Polo, så udarbejder vi en leasingaftale med vilkår og betingelser for leasingperioden. Heraf fremgår blandt andet, hvad du skal betale i månedlige ydelse og førstegangsydelse for din VW Polo. Imens førstegangsydelsen er et engangsbeløb, som betales i begyndelsen af din leasingperiode, er den månedlige ydelse – som navnet afslører – et beløb, som du betaler hver måned i din leasingperiode. Den månedlige ydelse fungerer altså som en form for leje af bilen. Hvad du nøjagtigt skal betale i førstegangsydelse og månedlig ydelse afhænger af den konkrete bil, men er det VW Polo, du er på udkig efter, kan vi hos BMC Leasing A/S tilbyde en særdeles fordelagtig pris.

Trin-for-trin: Sådan foregår privatleasing hos BMC Leasing A/S

Ønsker du at privatlease en VW Polo, så kan du blot udfylde formularen i bunden af produktsiden for den specifikke model, du ønsker at lease – så tager vi kontakt til dig. Du har også mulighed for at lave en aftale om prøvekørsel, men kontakt os gerne senest 24 timer inden selve prøvekørslen.

Ved privatleasing udarbejdes en leasingaftale, hvoraf alle oplysninger om din leasingbil og -periode fremgår. Det gælder f.eks. månedlig ydelse og førstegangsydelse. Derudover vil det fremgå af din leasingaftale, at service, reparation og vedligehold af din leasede Polo er inkluderet i aftalen – du skal altså ikke bekymre dig om udgifter til dette undervejs i din leasingperiode.

Bliv klogere på de mange fordele ved privatleasing af VW Polo

Din leasingaftale giver dig det fulde overblik og vilkår og betingelser for privatleasing af din VW Polo. Det er for mange en stor fordel, at alle udgifter for hele leasingperioden fremgår helt tydeligt fra start. Derudover er der den økonomiske fordel ved privatleasing hos BMC Leasing A/S, at vi beskæftiger os med privatleasing af brugte biler, hvilket betyder, at vi kan tilbyde privatleasing til særligt favorable priser. Sidst men ikke mindst giver privatleasing en langt større grad af frihed end køb, eftersom du undgår besværet med videresalg af bilen senere hen, og samtidig kan du lettere skifte bil jævnligt ved privatleasing uden de store omkostninger, som er forbundet med køb.

Spørgsmål til privatleasing af VW Polo?

Er der andet, du gerne vil videre omkring privatleasing af VW Polo? Så er du meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest. Har du mere generelle spørgsmål vedrørende privatleasing, kan du kontakt os på tlf. 97 18 17 16 på hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00. I det tidsrum står vores værkførere og øvrige personale i ud- og indleveringen klar til at hjælpe.