FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen

FDM/ dæk

ReLeasing af brugte biler hos BMC Leasing A/S, kun til private via CPR-nummer

ReLeasing betyder at du får leveret en bil, som har kørt de første kilometer, men som er i perfekt mekanisk stand. Bilen har naturligvis almindelige brugsspor, som man kan forvente af en bil, der har været ude at køre de første kilometer. Bilen bliver fremvist hos FDM inden du modtager den, så der allerede fra starten af leasingforholdet har været en uvildig tredjepart indover og vurdere bilen. Dette skaber en tryghed for, at evt. småskrammer ikke bliver en belastning for dig som leasingkunde, når leasingperioden ophører. Et leasing-tjek hos FDM via os koster kun Kr. 499,- som tillægges førstegangsydelsen, når du leaser bilen. Så du opnår maksimal tryghed og “ro i maven” omkring den ReLeasede bil. Vi lever af tilfredse kunder, og vi lever godt! Når bilen skal retur til BMC Leasing, skal bilen igen testes hos FDM. Vi kan fremstille bilen for dig hos FDM her i Horsens, det vil koste dig Kr. 499,-. Hvis du selv vælger at køre til et FDM-testcenter, tilbyder vi at deltage med halvdelen af gebyret, Kr. 375,-. (normalprisen ude i landet er Kr. 750,-)

Det er nemt at lease, man skal blot selv betale leasingydelsen, forsikring (kun hos AROS), grøn ejerafgift, dæk-udgifter og brændstof! – og HUSK, serviceeftersyn, reparationer og vedligeholdelse er en omkostning, som du bliver fri for!

En ReLeaset bil giver mere “value for money”, da du ofte vil få en vogn der er markant billigere pr. måned, end en tilsvarende ny. Vore vogne stammer enten fra fabriksnye vogne, der går retur til os efter endt leasingperiode, eller vi indkøber fine biler fra leasingselskaber i ind- og udland, hvor vi meget nøje udvælger de allerbedste biler. Ligeledes er førstegangsydelsen også lavere. Du løber ingen risiko ved at release, du sparer bare penge 🙂 NB: vore brugte biler leveres med dæk med fornuftig mønsterdybde, 3-6mm, og når bilen skal retur til os efter endt leasing, skal dækkene blot opfylde lovens mindstekrav på 1,6mm mønsterdybde.