FDM
Trustpilot
GRATIS afleveringsforsikring med i aftalen
Tilpas visning af biler med filter

St.car/MPV

Hos BMC Leasing A/S ved vi, hvor vigtigt det er med en bil, der kan imødekomme de nødvendige behov. Derfor tilbyder vi også et bredt udvalg af bilmodeller med diverse ekstraudstyr, så du har mulighed for at lease den bil, som opfylder dine ønsker på bedste vis. Har du f.eks. brug for ekstra god plads i bilen? Så er en stationcar klart at foretrække. Her på siden finder du et bredt udvalg af stationcar-modeller af forskellige bilmærker som Renault og Kia til gode priser. 

Læs mere..

Der blevet fundet 2 biler ud fra din søgning

* Ekskl. førstegangsydelse, dok. gebyr, grøn afgift & forsikring
Renault Clio Zen 1.5 dCi st.car #904612
31,3 km/l

Renault Clio Zen 1.5 dCi st.car #904612

Leasing 1.999,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse
Renault Clio Life 1.5 dCi st.car #905826
Helårsdæk & 28,6 km/l

Renault Clio Life 1.5 dCi st.car #905826

Leasing 1.999,- pr. md.*
Inkl. service og vedligeholdelse

Det bør du vide om privatleasing

Har du aldrig prøvet lease en bil før, kan leasing umiddelbart virke fjernt og måske en smule uoverskueligt. Men i virkeligheden fungerer privatleasing ganske enkelt: når du har valgt den bilmodel, du ønsker at lease, indgås en leasingaftale med oplysninger om betingelser og vilkår. Der betales desuden en førstegangsydelse (det kan sammenlignes med et depositum, dog med den forskel, at pengene altså ikke betales tilbage ved endt leasingperiode), og derudover betales et månedligt beløb for bilen. Kort sagt minder leasing dermed i høj grad om leje.

Hos BMC Leasing A/S er vi et digitalt leasingbureau, og du skal derfor lave en aftale på forhånd, hvis du ønsker en fremvisning og prøvekørsel af en konkret bil i vores sortiment. Kontakt os senest 24 timer i forvejen, og så kan vi have den ønskede bilmodel klar den følgende dag. Vær opmærksom på, at det ikke er muligt at prøvekøre mere end 2 biler i alt.

Privatleasing nemt og enkelt

Når du har besluttet dig for, hvilken stationcar eller anden model du ønsker at lease, skal du blot udfylde formularen i bunden af produktsiden for den pågældende bil. Her har du også mulighed for at vælge imellem forskellige afhentnings- og leveringsløsninger – det kan du læse nærmere om her. Ved leasingperiodens ophør afleverer du blot den leasede bil hos BMC Leasing A/S i Horsens (medmindre du vil benytte dig af muligheden for afhentning). Cirka 14 dage derefter aftaler du en tid med et af FDM’s test- og bilsynscentre, så de kan gennemføre en test af bilen og udforme en afleveringsrapport. Fordi FDM står for vurdering af bilerne både ved udlevering og indlevering kan du være tryg ved, at bilerne er godt kørende ved leasingperiodens start.

Særlige fordele ved at vælge privatleasing

En væsentlig fordel ved privatleasing er som nævnt, at det indebærer et grundigt økonomisk overblik. Samtidig er der penge at spare ved privatleasing, eftersom udgifter til f.eks. registreringsudgift og udbetaling er reduceret. Hos BMC Leasing A/S er der desuden den fordel, at både førstegangsydelsen og den månedlige ydelse er ganske billig, eftersom vi udelukkende beskæftiger os med leasing af brugte biler og dermed kan tilbyde særligt favorable priser. Privatleasing er desuden et oplagt valg, hvis du ønsker en større grad af frihed til at skifte bil oftere uden større omkostninger.  

Kontakt os for råd og vejledning

Hos BMC Leasing A/S står vi klar til at hjælpe og besvare spørgsmål vedrørende privatleasing så godt vi kan. Har du generelle spørgsmål eller behov for vejledning, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 97 18 17 16 på hverdage mellem kl. 9.00 og 17.00 – her kan du træffe vores værkførere og øvrige personale i ud- og indleveringen.

Handler dit spørgsmål om en konkret bilmodel i vores sortiment, kan du i stedet kontakte os via vores kontaktformular – så henvender vi os til dig hurtigst muligt.