fdmlogo trustpilot logo 1

Vidste du !!
At hos BMC får du næste vogn med 50 % rabat på førstegangsydelsen ! (ikke på nye biler og ved korttidsleasing).

Vidste du !!
At alle kontrakter kan forlænges uden ny førstegangsydelse. Kun gebyr på kr 1899.

Det er nemt at lease!

Vi står for alle serviceeftersyn, reparationer og vedligehold på bilen i hele leasingperioden!...

Du skal blot selv sørge for brændstof, grøn ejerafgift, forsikring samt evt. dæk.

Åbningstider i Horsens

Vi har åbent alle hverdage fra 09.00 til 17.00.
BMC Leasing A/S har lukket i weekenden

Prøvekørsel kan klares i hverdage mod forudgående aftale.

Privatleasing info og vilkår - Hvad er privatleasing og hvilke vilkår har vi hos BMC Leasing A/S?

chalk_board

Hvad er privatleasing:

Er du træt af at tjekke værkstedsregninger, forhandle priser med bilforhandleren og selv have besværet med efterfølgende at få den solgt? Med privatleasing er du altid godt kørende - uden det besvær, der normalt følger med at eje en bil.   

Privatleasing af en bil betyder, at du får en bil stillet til rådighed mod, at du betaler en engangsydelse på typisk mellem 5.000 og 20.000 kroner foruden en fast betaling hver måned.

Engangsydelsen og den månedlige betaling afhænger af, hvilken bil du vælger, antal kilometer du ønsker at køre og kontraktens løbetid. Det betyder, at når du har leaset en bil, må du kun køre et bestemt antal kilometer i henhold til leasingtilbuddet. Det er vigtigt, at du kender dit kørselsbehov, så leasingkontrakten bliver så godt afstemt som muligt. Det er vigtigt at understrege, at leasingsselskaberne udbetaler penge, hvis du har kørt færre kilometer end det angivede antal i kontrakten, ligesom at det koster ekstra, om du har kørt flere kilometer.

Der må ved leasing ikke være nogen aftale om, at den person, der tegner leasingkontrakten, kan købe bilen bagefter - for eksempel til en fastsat brugtpris. Det er en kreditkøbsaftale, understreger SKAT, der tjekker, om det overholdes.

Bil oftere

Når du leaser din nye bil, er det oftest for to eller tre år. Hos BMC Leasing A/S har vi indført Kort Tids Privatleasing, som betyder, at du kan lease en bil i kun 6 måneder. En perfekt løsning, hvis du står og har et midlertidigt kørselsbehov. Derefter kan du indgå en ny favorabel aftale og få en bil til rådighed, med alt hvad det indebærer af opdateret sikkerhedsudstyr, service- og vedligeholdelsesaftale, komfort og ikke mindst køreoplevelser. Det betyder, at du får mere frihed, fordi du kun betaler for at bruge bilen i leasingperioden – ikke for hele bilen.

Specialvilkår for nuværende kunder ved udløb af kontrakt  

Vi tilbyder til vore nuværende ( og også gerne kommende ) kunder disse meget attraktive vilkår, når
vognen er tæt på udløb:
1)   forlængelse af den nuværende kontrakt : kr 0,- (nul) i førstegangsydelse og kun kr 1.899,- i dok.omkostninger. Samme
     vilkår som nu, og med valgfri periode 12/24/36 mdr ( km-regnskabet gøres op på den udløbende kontrakt, over/underkørte km afregnes)
2)  vi tilbyder 50 % rabat på førstegangsydelsen på næste re-leasede bil. ( dog ikke ved korttidsleasing) 

Vi tilbyder fair afvikling af en faktura på evt overkørte km.
Rentefrit op til 12 mdr afvikling, med gebyr kr 1.000 i forbindelse med oprettelse af betalingsaftale. 
Rentefrit op til 24 mdr afvikling, med gebyr kr 1.500 i forbindelse med oprettelse af betalingsaftale.

Hvis man ønsker at udskifte sin bil midt i en leasingperiode ?

Hvis du ønsker at skifte til en af vore andre biler midt i en leasingperiode, har vi disse fine vilkår :

1) du udvælger en bil fra vort lager og får 50 % rabat på førstegangsydelsen på bilen. 
2) nuværende kontrakt ophører og vi udarbejder km-regnskabet på denne

Vi tilbyder fair afvikling af en faktura på evt overkørte km.
Rentefrit op til 12 mdr afvikling, med gebyr kr 1.000 i forbindelse med oprettelse af betalingsaftale. 
Rentefrit op til 24 mdr afvikling, med gebyr kr 1.500 i forbindelse med oprettelse af betalingsaftale.

Hvorfor ikke bare købe en bil på almindelig afbetaling ?

Mange har det spørgsmål, at man da lige så godt kan købe sin bil på en almindelig afbetalingsordning, istedet for at lease !  . Man skal blot huske at biler ALTID taber i værdi, og det er svært at forudse, hvor meget en ny bil er værd om ca 3 år. Som en tommelfingerregel kan man regne med, at det som en forhandler vil give for ens brugte bil efter 3 års brug, er ca halvdelen af nyvognsprisen. Det er derfor let at dividere det forventede værditab med 36, og så udregne hvor stort tabet har været på ens bil. Oven i det skal man tillægge finansieringsomkostninger ved opstart ( typisk kr 10-12.000) samt de almindelige serviceeftersyn/reparationer, som i modsætning til leasing, er en omkostning, man selv skal betale. Ved leasing har man også den fleksibilitet , at man kan opsige med en måneds varsel uden problemer. Mange kunder har prøvet at sælge en bil og i den forbindelse konstateret, at restgælden slet ikke bliver dækket ind. Så står man tilbage med en gæld - mange bilejere er " teknisk insolvente " på samme måde som mange husejere er det. 


Kan man købe bilen efter udløb af leasingaftalen ?

Hos os er det ikke muligt at købe bilen ved udløb af leasingkontrakten.Vi beholder bilen i vort selskab, og vælger at genlease den, når den kommer retur, eller også sælger vi den til export ud i Europa. Generelt mener vi, at det er en dårlig ide først at lease en bil, for derefter at købe den. Man kommer mere eller mindre til at betale for bilen 1.5 gang. Man bor heller ikke i en lejelejlighed i f.eks 10 år, for så at købe den samme lejlighed derefter. Så skulle man have haft købt lejligheden fra starten.

Ændring af km-aftale på en eksisterende aftale ?

Hvis man ønsker en ændret km-aftale på en eksisterende kontrakt, har man hos BMC denne mulighed : opgørelse af eksisterende kontrakt, evt overkørte km opgøres og afregnes i forbindelse med ophør af den eksisterende kontrakt og ny kontrakt udarbejdes med den nye km-aftale. Omkostningen for at udarbejde dokumenter osv er kr 1.899,- Der tilkommer ikke ny førstegangsydelse i denne forbindelse. 

Vi tilbyder fair afvikling af en faktura på evt overkørte km.
Rentefrit op til 12 mdr afvikling, med gebyr kr 1.000 i forbindelse med oprettelse af betalingsaftale. 
Rentefrit op til 24 mdr afvikling, med gebyr kr 1.500 i forbindelse med oprettelse af betalingsaftale.

Fast pris giver ro i budgettet

Leasing giver dig muligheden for at have en ny bil til rådighed, uden at du behøver at eje den. Du kender din faste månedlige ydelse, og det gør det nemt for dig at planlægge, fordi du kender dine omkostninger langt ud i tiden. Samtidig har du ingen risiko for værditab på din bil, når bare du afleverer den tilbage i aftalt stand.

Dæk

Vi leverer de fabriksnye biler med nye dæk og de brugte biler bliver leveret med dæk, som passer til bilens årgang og km-antal. Når leasingvognen kommer retur til os, skal mønsterdybden blot opfylde lovens krav ( pt 1,6 mm). Alle situationer omkring dæk, herunder lapninger, hjulafbalanceringer, hjulkast, hjulrystelser, defekte karkasser, sporinger - f.eks efter påkørsel af kantsten - er ikke noget, som er omfattet af vor leasingkontrakt. Det er altså udgifter, som leasingtager selv skal afholde og selv betale. Som udgangspunkt bliver alle vore biler leveret med alm sommerdæk - som når de også bliver udleveret fra bilfabrikken. Hvis du ønsker 4-seasons-dæk eller vinterdæk, laver vi gerne en fair pris på dette.

Betaling af den månedlige ydelse : PBS/Nets

Ved indgåelse af en leasingaftale, fremsender vi automatisk diverse koder til PBS/Nets , så det er nemt og bekvemt for dig at få tilmeldt PBS/Nets og betalt den månedlige ydelse. Dette letter vor administration betydeligt, og vi er derfor nødt til at opkræve ekstra kr 45,- pr måned, såfremt leasingtager ikke betaler via PBS/Nets. Vi kan derfor kun opfordre til at bruge denne betalingsmulighed , det gør arbejdet lettere for alle. 

Hvad sker der, hvis man ikke betaler leasingydelserne

Vi gennemgår vore betalinger hver måned, og hvis der mangler et afdrag, fremsender vi sagen til vor samarbejdspartner - Kredinor. Her påbegynder en rykkerprocedure, hvilket medfører et gebyr på kr 100 . Såfremt der ikke bliver indbetalt, senest 10 dage efter udsendelsen af rykkeren, overdrages sagen til retslig inkasso igennem Kredinor. Det er voldsomt dyrt,  det medfører store omkostninger og i sidste ende en ubehagelig RKI-registrering. Vi er kede af, hvis vore kunder ender i RKI, men vi er endnu mere kede af, hvis vi ikke få den aftalte leasingydelse betalt til os. Vi har også mulighed for at eftersøge bilen, hvis leasingkunde hverken overholde betalingsaftalen med Kredinor eller blot lader stå til. Bemærk, ved enhver svigtet betaling, er leasingkontrakten misligholdt og vognen skal retur til os. 

Indbygget serviceaftale

Alle biler skal til serviceeftersyn, men det behøver du ikke at bekymre dig om. Din leasingaftale dækker nemlig alle eftersyn på  bilen. Vore leasing biler skal serviceres på  et værksted anvist af os.  BMC anvender egen-politik mht udskiftning af tandremme.

Periodisk bilsyn

Når vognen bliver indkaldt til periodisk syn - via brev fra Færdselsstyrelsen direkte til din e-boks - kører du blot forbi nærmeste synshal, får synet og betaler på stedet. Derefter scannes kvitteringen sammen med dine bankinfo og bilens nr. plade til syn@bmc.dk og du vil modtage refusion fra os i løbet af nogle arbejdsdage. Vognen skal ikke forbi et værksted før synet, vore biler er i så fin stand, at de kører lige igennem synet :)

NB. det er særdeles vigtigt, at man får bilen kørt til syn. Hvis det ikke bliver gjort til tiden, vil politiet rykke ud og klippe pladerne og man får en bøde på mindst kr 2.000 + omkostningerne til nye nr. plader 

Benzin / diesel

Hvis man er uheldig, og kommer til at fylde dieselolie på en leaset benzinbil, eller fylder benzin på en leaset dieselbil, er denne omkostningerne til udbedring noget, som dækkes udelukkende af leasingtager. Transport til værksted, evt lånebil og værkstedsregningen i forbindelse med tømning af tanken samt rensning af brændstofsystemet er også en udgift, som dækkes af leasingtager. Man skal være meget påpasselig med at påfylde det korrekte brændstof, da der er set eksempler på, at f.eks en brændstofpumpe og dyser bliver defekte , hvis man påfylder forkert. Også denne udgift vil være en bekostelig udgift, og skal også dækkes af leasingtager. Påfyldning af f.eks AdBlue på dieselbiler er en udgift, man som leasingtager selv dækker.

Førstegangsydelsen

Når man ønsker at privatlease en bil, skal man betale en førstegangsydelse på typisk 5.000 til 50.000 kr., alt efter bilens værdi - plus måske også et leverings- eller kontraktgebyr på 3.500-5.000 kr. Hos BMC Leasing A/S betaler med kun den aftalte førstegangsydelse samt vort lave dokumentgebyr på kun kr 1.899, vi lader de andre leasingselskaber om at opkræve beløb, som vi ikke mener er rimeligt, at forbrugeren skal betale. Førstegangsydelsen får man ikke tilbage.

Leasingydelsen

Leasingydelsen er den ydelse, man betaler hver måned for at have bilen til rådighed. Den kan variere fra 1.099 kroner til 6.499 kr. I den ydelse indgår normalt altid service. Man skal altså ikke spekulere på værkstedsregninger i leasingperioden.

Skal der betales mere derudover ?

Ud over førstegangsbetaling, dokumentgebyr og leasingydelse skal du selv betale den grønne ejerafgift, forsikring ( evt via billige tilbud igennem BMC ) brændstof, vask, ejerafgifter og evt. ekstraudstyr. Ekstraudstyr skal enten fjernes før aflevering - eller foræres til BMC Leasing A/S, hvis de vil have det. Du skal også betale for eventuelle overkørte kilometer, når du afleverer bilen. Har du kørt flere kilometer, end det er aftalt, koster det 1,00 kr. eller mere pr. ekstra km. Det kan hurtigt løbe op, så pas på. Det er ikke længere muligst at få ændret antallet af tilladte kilometer i perioden mens man leaser, SKAT kræver i tilfælde af dette, at der skal udarbejdes en helt ny kontrakt, og det kan godt blive en bekostelig affære.

Ridser, buler og andre skader skal du også selv betale for ved aflevering af bilen. I kontrakten er der normalt en nøje gennemgang af, hvor slemt det skal være, før det koster. Men er der en større skade, så meld den til forsikringen. 

Vedligeholdelse af leasingbilen

Udgifter til almindelig vedligeholdelse såsom vask og rengøring skal du selv dække. Service og reparationer som følge af skader er en forsikringssag som ved almindeligt ejerskab af en bil. Den almindelige service, som følger servicebogen, er indeholdt i leasingkontrakten, du vælger blot et  værksted som er anvist af os .  BMC leasing A/S anvender egen-politik mht udskiftning af tandremme. 

Leasingperioden

Leasingperioderne varierer fra 6 måneder og op til 48 måneder.

Opsigelse

Det er ikke tilladt at binde privatpersoner på årelange leasingkontrakter uden mulighed for opsigelse. Hos BMC Leasing A/S kan du allerede opsige din leasingaftale efter de første 3 måneder (standard i branchen er 11 mdr.), med en måneds varsel. Det vil kun koste det samme, som en måneds leasingydelse, igen et punkt, hvor vi har mere forbrugervenlige vilkår, end det ellers er normalt i leasingbranchen. Det koster en måneds extra leasingydelse i " straf " at opsige førtidigt. 

Km-regnskabet opgøres forholdsmæssigt, i forhold til antal måneder , man har haft bilen. Hvis man f.eks leaser med 20.000 km/årligt, og opsiger efter 18 mdr, må man have kørt 30.000 km i bilen. Nogle misforstår og er af den opfattelse, at hvis man leaser med 20.000 km/årligt, og når f.eks de 60.000 km efter 2 år, er leasingkontrakten slut. I så fald har man overkørte km med 20.000 , hvilket udløser en opkrævning på kr 20.000 for 20.000 overkørte km. 

Vi tilbyder fair afvikling af en faktura på evt overkørte km.
Rentefrit op til 12 mdr afvikling, med gebyr kr 1.000 i forbindelse med oprettelse af betalingsaftale. 
Rentefrit op til 24 mdr afvikling, med gebyr kr 1.500 i forbindelse med oprettelse af betalingsaftale.

Hvis man siger op i utide, altså før leasingperioden slutter, mister man sin førstegangsydelse og dok.gebyret m.m.. Men ofte er det meget billigere end at skulle sælge en bil, der kun har kørt i det samme antal måneder. Den såkaldte kantstensafskrivning betyder, at man allerede efter at have kørt ud over forhandlerens kantsten har lidt et stort værditab, måske 20.000-30.000 kr. Og et tab på 60.000 til 80.000 kr. efter 9-10 måneder er ikke usædvanligt på en mellemklassebil til ca. 300.000 kr.

Fortrydelse af allerede indgået leasingaftale

Har du underskrevet en leasingkontrakt, har man desværre ikke mulighed for at fortryde. Forbrugerombudsmanden skriver dette :

https://www.forbrugerombudsmanden.dk/find-sager/markedsfoeringsloven/sager-efter-markedsfoeringsloven/transport/lovkravprivatleasing/Godkendelse til privatleasing?

Man kan generelt sige, at der gælder samme regler ved oprettelse af en leasingaftale, som der gør i banken, når man f.eks. skal optage et lån. For at kunne være i stand til at betale den månedlige ydelse, ser vi helst, at følgende punkter er opfyldt:

  • Du har god stabil indtægt (fast arbejde/efterløn)
  • Du skal fremsende din årsopgørelse fra SKAT
  • Du må gerne have fast ejendom (andelsbolig m.m.)
  • Du må ikke være registreret i RKI ( gælder også for evt ægtefælle, som bor i husstanden)
  • Du skal have dansk statsborgerskab eller have en fast arbejdskontrakt med dansk firma, hvis du ikke er dansk statsborger.
  • Du skal være registret med fast bopæl i DK ( folkeregisteret via borgerservice)
  • Du skal have et gyldigt kørekort og fyldt 18 år.
  • Der skal være et fornuftigt forhold imellem indtægt og evt. gæld

Det letter processen væsentligt, da vi med viden om disse ting, kan godkende dig til leasingaftalen meget hurtigere og mere problemfrit.

pdfBMC Leasing A/S Privatleasing-kontrakt

Det er nemt at lease!

Vi står for alle serviceeftersyn, reparationer og vedligehold på bilen i hele leasingperioden!...

Du skal blot selv sørge for brændstof, grøn ejerafgift, forsikring samt evt. dæk.

Åbningstider i Horsens

Vi har åbent alle hverdage fra 09.00 til 17.00.
BMC Leasing A/S har lukket i weekenden

Prøvekørsel kan klares i hverdage mod forudgående aftale.

Kun hos BMC
kun hos BMC kan du opsige kontrakten allerede efter 3 mdr.

Kun hos BMC
er der ingen ekstra gebyrer eller
skjulte omkostninger.

Kun hos BMC
betaler du kun Kr. 1.899,- i dokumentgebyr
ved opstart.
Kun hos BMC
Lev. og afh. KBH' hovedbanegård eller Høje Taastrup st. kun Kr. 1.250,-

Afleveringsprocedure
sker i samarbejde med FDM
- Din sikkerhed for, at alt er iorden. Læs her hvordan afleveringen foregår.
Udleveringsprocedure
på din re-leasede bil sker i samarbejde med FDM
- Din sikkerhed for, at alt er iorden
Byttebil?
Sælg din bil hos autocom.dk 
- Her opnår du den bedste pris
Tilmeld dig vores
nyhedsbrev og få de gode tilbud
- Vi sender typisk 1 pr. måned